14:30 USD Wskaźnik Produkcyjny Nowego Jorku 3,1 7,0
i co nie zna banksterka danych wczniej jak FOMC
DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.04.2013
spekulacja o spekulacji :]Nowy123 pisze:14:30 USD Wskaźnik Produkcyjny Nowego Jorku 3,1 7,0
i co nie zna banksterka danych wczniej jak FOMC
duży kapitał zostawia po sobie ślady?
no codziennie to samo robiącrok. pisze:ale te ten proceder juz nie pierwszy raz przez pejsikow jest robiony i nie pierwszy raz opisywalem to i nie pierwszy raz sie gralo pod taki cosNowy123 pisze:ja to tlumacze, tak , ze pozamykali skosnym eSki na edku aby moc leciec w dol.... to samo zobacz na u.chfcrok. pisze:i dziwnym trafe PEJSY wyciagnelu EUR USD do poziomow z PIatkowej sesji ahahah nie ma zbiego okolicznosci

nie codziennie bo ostanio mnie zaskoczyli bo Eur USD bylo podciagniete w gore wyzej nize usa zakonczyla dolujac edka na ich sesji i pomimo ze futy spuscili w dol to jednak Edka nie zjechali do poziomow z sesji ich

Kto obstawia ze dzisiejsza dzienna swieca bedzie "inside bar'em" ?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

no codziennie to samo robiąNowy123 pisze:ale te ten proceder juz nie pierwszy raz przez pejsikow jest robiony i nie pierwszy raz opisywalem to i nie pierwszy raz sie gralo pod taki coscrok. pisze:ja to tlumacze, tak , ze pozamykali skosnym eSki na edku aby moc leciec w dol.... to samo zobacz na u.chfcrok. pisze:i dziwnym trafe PEJSY wyciagnelu EUR USD do poziomow z PIatkowej sesji ahahah nie ma zbiego okolicznosci

nie codziennie bo ostanio mnie zaskoczyli bo Eur USD bylo podciagniete w gore wyzej nize usa zakonczyla dolujac edka na ich sesji i pomimo ze futy spuscili w dol to jednak Edka nie zjechali do poziomow z sesji ich

przejrzyj wykresy nie ma ani jednego L ani S otwartego wyzej /nizej niz na sesji pejsatych (nie liczace interwencji)
-- Dodano: pn 15-04-2013, 14:39 --
no to drukowania ciag dalszy , szkoda , ze kasa nie idzie w nasze kieszenie to bysmy napedzili sprzedaz i produkcje

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

CZY WY NIE ROZUMIECIE CO TO JEST REALIZACJA POZYCJI?? a NIE JAKIEŚ WYCIĄGANIE???!!!???
-- Dodano: pn 15-04-2013, 14:40 --
na moje TP 1,322
-- Dodano: pn 15-04-2013, 14:44 --
a jak przebiją te wszytkie dzisiejsze i w wczorajsze haje, to tyle widzieć będziecie 1,29
na moje TP 1,322
a jak przebiją te wszytkie dzisiejsze i w wczorajsze haje, to tyle widzieć będziecie 1,29
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
boczek a jaka pozycje o 1 pips zrealizowali na u.chfBOCZEK pisze:CZY WY NIE ROZUMIECIE CO TO JEST REALIZACJA POZYCJI?? a NIE JAKIEŚ WYCIĄGANIE???!!!???
na moje TP 1,322

nie tak przeypadkiem SL skosnym

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

USD/CHF drugi lot
L 0.9270
Starczy
100 % depa w edku i franku
L 0.9270
Starczy
może i żadną, ale jak grasz to wiesz, ze gra się zgodnie z trendem, a jak jesteś pod prąd, i realizujesz pozycję ze stratą, to zawsze znajdzie się ktoś kto ją odkupi, zgodnie z trendem.
Tak czy owak, zawsze ktoś zrealizuje pozycje z rana, czy starte, a jak wejdzie dobrze to dołoży, i nie ma co to wypisywać o banksterce, wyciągnaiu czy innych... taki jest rynek, taniej kupię, drożej sprzedam.
Tak czy owak, zawsze ktoś zrealizuje pozycje z rana, czy starte, a jak wejdzie dobrze to dołoży, i nie ma co to wypisywać o banksterce, wyciągnaiu czy innych... taki jest rynek, taniej kupię, drożej sprzedam.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
spontfx pisze:USD/CHF drugi lot
L 0.9270
Starczy
po co Ci dolary ?