odbijamy

ja to tlumacze, tak , ze pozamykali skosnym eSki na edku aby moc leciec w dol.... to samo zobacz na u.chfNowy123 pisze:i dziwnym trafe PEJSY wyciagnelu EUR USD do poziomow z PIatkowej sesji ahahah nie ma zbiego okolicznosci
ale te ten proceder juz nie pierwszy raz przez pejsikow jest robiony i nie pierwszy raz opisywalem to i nie pierwszy raz sie gralo pod taki coscrok. pisze:ja to tlumacze, tak , ze pozamykali skosnym eSki na edku aby moc leciec w dol.... to samo zobacz na u.chfNowy123 pisze:i dziwnym trafe PEJSY wyciagnelu EUR USD do poziomow z PIatkowej sesji ahahah nie ma zbiego okolicznosci
no codziennie to samo robiąNowy123 pisze:ale te ten proceder juz nie pierwszy raz przez pejsikow jest robiony i nie pierwszy raz opisywalem to i nie pierwszy raz sie gralo pod taki coscrok. pisze:ja to tlumacze, tak , ze pozamykali skosnym eSki na edku aby moc leciec w dol.... to samo zobacz na u.chfNowy123 pisze:i dziwnym trafe PEJSY wyciagnelu EUR USD do poziomow z PIatkowej sesji ahahah nie ma zbiego okolicznosci