BO & FBO
Re: BO & FBO
ale mulą już 4 dzień chodzą jakby im się nie chciało
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Edek sell- może po korekcie się jeszcze podepnę.
Ogólnie próbuje panować nad moimi zapędami "hazardowymi" - i staram się otwierać jedna pozycje - wczoraj otoworzylem 3 naraz na innej parze - ale po chwilowym przemyśleniu 2 zamknąłem mimo , ze cena szla w moim kierunku (zamknąłem na bardzo małym plusie) puszczając tylko jedna - narzazie postanowiłem , ze nie będę się bil o większe pieniądze z rynkiem.
Może uda mi się dojść do tego powoli - małymi stawkami - a czas w którym tam dojdę będzie swoistym treningiem,
Dodam jeszcze , ze wczoraj miałem wyrzuty , ze zamknąłem zyskowne pozycje i tylko jedna puściłem - ale dziś jestem zadowolony - trzymam się reguł .
Edit =: aud chf i eur gbp odpuściłem - jak dłużej gram na jednej parze to widzę tylko jeden kierunek - dali zarobić - może w następnym tygodniu znów do nich wroce
edit:2 dodam jeszcze ze gram 0,01 lota i jest ciężko -musze zamykac zawsze cala pozycje
Ogólnie próbuje panować nad moimi zapędami "hazardowymi" - i staram się otwierać jedna pozycje - wczoraj otoworzylem 3 naraz na innej parze - ale po chwilowym przemyśleniu 2 zamknąłem mimo , ze cena szla w moim kierunku (zamknąłem na bardzo małym plusie) puszczając tylko jedna - narzazie postanowiłem , ze nie będę się bil o większe pieniądze z rynkiem.
Może uda mi się dojść do tego powoli - małymi stawkami - a czas w którym tam dojdę będzie swoistym treningiem,
Dodam jeszcze , ze wczoraj miałem wyrzuty , ze zamknąłem zyskowne pozycje i tylko jedna puściłem - ale dziś jestem zadowolony - trzymam się reguł .
Edit =: aud chf i eur gbp odpuściłem - jak dłużej gram na jednej parze to widzę tylko jeden kierunek - dali zarobić - może w następnym tygodniu znów do nich wroce
edit:2 dodam jeszcze ze gram 0,01 lota i jest ciężko -musze zamykac zawsze cala pozycje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To mój drugi i ostatni trejd na dziś - jest piątek trzeba odpocząć 
Zresztą wzywają porządki wiosenne ....

Zresztą wzywają porządki wiosenne ....
A jednak miałem jeszcze setup... nie mogłem go odpuścić - niestety piątek dość pozna pora i zbyt szybko przestawione na be+1 ... takie zabezpieczenie bo szkoda bylo wyjść z tym na minus(nie mogłem nadzorować) a na weekend nie zostawiam.
Ogólnie jestem zadowolony.
Ogólnie jestem zadowolony.
-
- Gaduła
Ja zostawiłem funta na weekend, do zobaczenia w poniedziałek !
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
Radoslav a czy mógłbyś się podzielić tym wskaźnikiem który rysuje tą średnią długość świecy i knotów wykliczoną z ATR ?.radoslav47 pisze:Ja zostawiłem funta na weekend, do zobaczenia w poniedziałek !
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/78056
kurcze cały tydzień poprzedni czaiłem się na aud/chf i eur/aud i otwieram platformę i praktycznie po ptakach ciężko mi znaleźć wejście bedzie, ale tak czasem jest niby wszystko rozpracowane zaczęli robić to co mieli ale bez jakiś większych potwirdzeń i bach i człowiek nie zdążył znaleźć miejsca na wejście, czasem jednak może trzeba zaufać intuicji i wchodzić bez potwierdzeń jak widzę że robią to czego oczekuję
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Nie jest powiedziane ,ze tam nie wrócą 
Pisali coś o zmianach w mt4 ?
Co sie pozmieniało ... ? Czego nie można zmieniać od dzisiaj?

Pisali coś o zmianach w mt4 ?
Co sie pozmieniało ... ? Czego nie można zmieniać od dzisiaj?
Witam.
Wklejam dwa trejdy. Eur chf na plus przetrzymany przez weekend ponieważ nie zdążyłem zamknąć pozycji. Usd cad na minus, tutaj nie będę tego komentował, fatalne wejście. Oczywiście mogę się bronić, że ZL ale...
Obecnie siedzę jeszcze w eur usd S oraz usd chf L. Obie pozycje zabezpieczone. Po zakończeniu wkleję.
Wklejam dwa trejdy. Eur chf na plus przetrzymany przez weekend ponieważ nie zdążyłem zamknąć pozycji. Usd cad na minus, tutaj nie będę tego komentował, fatalne wejście. Oczywiście mogę się bronić, że ZL ale...
Obecnie siedzę jeszcze w eur usd S oraz usd chf L. Obie pozycje zabezpieczone. Po zakończeniu wkleję.
Spiesz się powoli.