Nowy123 pisze:czas luki podomykac na JPY parach a zawsze domykaja od kad zaczelo sie BOJ i od kad pamietam
-- Dodano: ndz 07-04-2013, 23:53 --
zobaczymy czy moje pzewidywanie sie sprawdza c odo korekty na JPy parach Niedziel Poniedzialek tak 100 150 smialo pipsa a moze i wiecej na razie sperady u mnie dalej slabe po 5 pipsa i sie zmieniaja niehc skosne rusz po 24
Nowy123 pisze:CHiny juz sie burza c odo polityki JAPONI i dwaulacji JPY
a BENEK i MARIO w UE nie wida wojny waluteowej i paru pacanow z bankierow i politykow no ale coz
EUR USD zamkneli luke
-- Dodano: ndz 07-04-2013, 23:18 --
czekamy na JPY pary by luke podomykaly
Oj, należy dodać bardzo ważny szczegół, że luka na edku była w 2 stronę, ryzykownie grać na domykanie luk na parach z jenem, bo jak widać parcie jest spore... choć w sumie luki prawie zawsze z otwarć są zamykane, tak pod to grać ja nie będę dopiero po domknięciu na L lepiej poczekać.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
a BENEK i MARIO w UE nie wida wojny waluteowej i paru pacanow z bankierow i politykow no ale coz
EUR USD zamkneli luke
Oj, należy dodać bardzo ważny szczegół, że luka na edku była w 2 stronę, ryzykownie grać na domykanie luk na parach z jenem, bo jak widać parcie jest spore...
ale edek juz swoja domknal i bedzie szedl w dol wiec nie stoi nic na przeszkodzie zeby i pary z jenem domknely
EUR USD zamkneli luke
Oj, należy dodać bardzo ważny szczegół, że luka na edku była w 2 stronę, ryzykownie grać na domykanie luk na parach z jenem, bo jak widać parcie jest spore...
cieprliwosc jeszcze raz cierpliwosc U SD JPY prowdzi reszte JPY jako gl dowodzaca
Po tej świecy obecnej to jak w masło w ten opór wejdziemy 149 raczej celuje -tam mam T/P.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线