dokladnie SKOSNE wezly do gry to krecaatlanticos pisze:ale maja zabawe pod wycinki stopek...ha ha

dokladnie SKOSNE wezly do gry to krecaatlanticos pisze:ale maja zabawe pod wycinki stopek...ha ha
dokładnieatlanticos pisze:ale maja zabawe pod wycinki stopek...ha ha
Bemowo pisze:nie domkną tego!!!
Na h4 można dostrzec formacje motyla, jeśli rzeczywiście to ta formacja to trend raczej szybko się nie zatrzyma. Od tak mała sugestia.atlanticos pisze:ten wyskok w gore tylko mnie utwierdził w przekonaniu ze ładnie w dol skorekcimy,.... stopy musiały polecieć najpierw... ja tam od 151 na rzeźniku gbpjpy w S-ce ze stopka 152 i niech sie dzieje wola...rynku![]()
Nevermind pisze:Na h4 można dostrzec formacje motyla, jeśli rzeczywiście to ta formacja to trend raczej szybko się nie zatrzyma. Od tak mała sugestia.atlanticos pisze:ten wyskok w gore tylko mnie utwierdził w przekonaniu ze ładnie w dol skorekcimy,.... stopy musiały polecieć najpierw... ja tam od 151 na rzeźniku gbpjpy w S-ce ze stopka 152 i niech sie dzieje wola...rynku![]()
a no, chyba że tak.Nevermind pisze:Na h4 można dostrzec formacje motyla, jeśli rzeczywiście to ta formacja to trend raczej szybko się nie zatrzyma. Od tak mała sugestia.atlanticos pisze:ten wyskok w gore tylko mnie utwierdził w przekonaniu ze ładnie w dol skorekcimy,.... stopy musiały polecieć najpierw... ja tam od 151 na rzeźniku gbpjpy w S-ce ze stopka 152 i niech sie dzieje wola...rynku![]()
być może, przy 161 f zaczynają się jakieś zasięgi z 2009 na w1.... być może to będzie miało jakieś znaczenie, albo nie, kto wieMigel777 pisze:witam wszystkich w nowym tygodniu
no uj przekroczył 144%fibo na h4 po korekcie pędzącej powinien zawracać prawda
W sumie trend pędzi jak oszalały, nie wiadomo czy jest sens teraz kopać się koniem, no stopy widać wycina na każdej małej korekcieNevermind pisze:być może, przy 161 f zaczynają się jakieś zasięgi z 2009 na w1.... być może to będzie miało jakieś znaczenie, albo nie, kto wieMigel777 pisze:witam wszystkich w nowym tygodniu
no uj przekroczył 144%fibo na h4 po korekcie pędzącej powinien zawracać prawda