ale nerwy Panowie ja tylko pisze o malej korekcinie i nabraniu sily na dalsze oslabianie JPY

szybka korekteka i dalej gora
-- Dodano: sob 06-04-2013, 12:22 --
Bemowo pisze:[quote="ForexTi): jesteście pier*olnięci
Dupa dupa dupa dupa.
Takie granie na S w takim trendzie to kompletny idiotyzm.
W ogóle granie takie niezbyt łatwe na DT bo to żal dupę ściska jak się coś ominie dlatego tylko łapać L i trzymać już niedługo 1.42 na edku a na ejku to qrwa lepiej nie mówić jak to jest początek 3. Kabel qrwa gbpjpy... wszędzie kosmoa a Wy w eski wchodzicie.

Jak ktoś zaczyna nie widzieć AT tj, na ejku tak kosmos nieba niema, proste jak dziura maryny.
Rynek na każdej parze obstawiony S-kami...
Powodzonka
Będę z wami agdal o dupie maryni i o eskach, doglądajć moich pozycji...
-- Dodano: 05 kwie 2013, 22:38 --
davor5 pisze:Nowy123 pisze:jesli zrobia LUKE na JPY parach w NIEDZIELE to powli lapie S na 100 150 pisow korekte na JPY EUR GBP licze na powtorek z nocy a raczej nad ranem disiejsza

i polowanie znowu na L moze i wieksza zrobi a powinni jak mamy isc wyzje na parach JPY korekta konsola i atak nastapny pozd
jak Kim odpali rakiety to zobaczymy lukę weekendowa większą niż cypryjską Ci co zostawili pozycję na ten czas są prawdziwymi twardzielami ;-)
Rosnąć zaczeliśmy po wypowiedzi końcowej narkotyków
1. NT Cypru

2. Komentarzu osób które widzą upadek €
THE END
Nie słyszałem qrwa aby jeszcze coś jebło, jak durnym trzeba być aby to brać na poważnie

JAk Was dziś czytam to mam wrażenie że tutaj nie pasuję....
To tak na mniej trzeźwo wam mówię bo normalnie każdy cicho siedzi i czasem próbuje tu podglądnąć jakiś wykres jak pomysłu nie ma, nie wie.... ale teraz to jest jasne jak supernova
Wykres mówi wszystko, kabel, edek, ejek, aud usd
a teraz wykres ejka - to dla tych którzy szukają krótkich[/quote]
tak lecz cofka powinna byc razem z EUR USD

z 13050 okolic nie pisz o spadkach jedynie o fajenej korekcie jak w Piatek po 4 rano widac na wykresie 1 h chwila odpcozynku i dalsza fala UP i wtedy znowu atak

tutaj takie szybkie korekty na JPY to norma i bedzie to okazja do wejsci w L znowu lub po prostu ja kktos piramiduje

np zamkniecie tej najwyzej wzietej pozycji zagraniu na S i znowu odnowieniu jej nizej bo reszta TRZYMANE !!!!!!!!! to moja strategi byla jak jechali na 125- 127 od 109 a piramidowanie zaczolem troche pozno ale coz

wazne ze skuteczne przestawaijac pozniej juz tylko na wszystkich pozycjach SL w gore itd...