DayTrading: Piątek 5.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 5.04.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- ForexTig3r
- Maniak
Wszyscy którzy niby mają większy poziom merytoryczny w postach nie są traderami, a przynajmniej w większości nie piszą w jakikolwiek sposób rynkowo, pod trading.laktor pisze:siedzę sobie sącząc whisky na obrzeżach Marsylii skąd przesyłam wszystkim szanownym Panom ( i Pani kk.dreamer:P) pozdrowienia (niestety nie jest tu tak ciepło jak miałem nadzieje dla odmiany od Polskiej obecnej "wiosny")
jeden dzień mnie nie było a tu się rozpętało na forum jakieś przedziwne piekiełko... i pozwolę sobie się podzielić drobna refleksją,
Zauważcie że po pojawieniu się GENUINE TROLLA w postaci masteracośtamcośtamzarobiłem900zł zaczęli się spierać i kłócić ludzie którzy wcześniej normalnie do siebie pisali, a więc łatwo zauważyć jak proste jest sprowokowanie "społeczności" do reakcji i wzajemnego żarcia się, tym bardziej że dziś piątek więc spora część z nas pije oblewając sukces albo zalewając porażke albo po prostu pije
ja sam zgłosiłem 2 posty master' a (lame...) mam nadzieję że szybko zniknie, wątpie żeby był to wirtu bo ma konto od 2008 więc dzieckiem pewnie nie jest, pozostaje mu więc bycie kretynem.
Przy okazji chciałem napisać - For3x Tiger, nie jesteś człowiekiem przystępnym w obyciu:D ale to co ostatnio pisałeś w dyskusji o zmianach w działach i teraz tutaj apropos dupadupadupanaprawdę szacun - potrafisz wprost powiedzieć o paru jasnych sprawach, dobrze że na tym forum są tacy ludzie- mam nadzieję że niedługo podejmiesz dziennikowy pojedynek z Serol666 zgodnie z sugestiami, swoją drogą ciekawe ile On zarobił w ostatnie 2 dni.
Nie rozumiem natomiast czemu dorośli ludzie tak łatwo dają się prowokować, szczególnie - Nowy 123 jesteś rewelacyjnym wróżbitą, podbiłeś skutecznie wiele moich trejdów i pewnie mnóstwo innych userów- rób swoje i nie zawracaj sobie głowy trollami!![]()
a teraz apropos sporu For3x Tiger reszta świata w tym mój sithlord Żaba
pogodzę Was poniższym wykresem H4![]()
jak się przyjrzymy to jak najbardziej dominują wzrosty, szczególnie mocno potwierdza to połączenie się tenkan-sen i kijun-sen, które jeśli skutecznie wybije do góry może przynieść potężną falę wzrostową o dużo większym zasięgu niż ostatnie dni
natomiast s kowicze też mają co robić bo jest potencjalna opcja na korektę gdyż cena się odbiła i może dojść do 129480 przed kolejnymi wzrostami
w tej chwili najbliższy ruch jest o tyle niewiadomy że podstawa obu ostatnich świec jest równa, tym samym można się spodziewać w niedzielę wieczorem jakiegoś fake albo po prostu chociażby luki w dół która szybko domkną.
generalnie na W1 można się bawić we wróżkę i prognozować wzrost który zakończy się setupem książkowego mega rgr który jak walnei na dół to nie będzie co zbierać, chociaż jak wiadomo rgr zamaist się realizować może urwać..ale do góry zanim zacznie spadać i przekształcić się w "W" abo inne cuś, także będzie ciekawie, tymczasem zgadzam się z For3xtiger że obecnie generalnie trzymamy l ki i tyle.
Życzę Wszystkim udanego weekendu !
Dziennik ok, ale na pewno za darmo go prowadził nie będę.
Nowy jest traderem i powiewa mu co inni piszą na temat jego postów tutaj - tak trzymać.
sorry że zaniżam poziom forum, ale im więcej tu się wyżyję w głupocie i błędach tym lepiej w dla mnie podczas tredingu.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
wzrosty będą mam nadzieję, że będzie to jedynie korekta
- ForexTig3r
- Maniak
Dobrze kombinujesz Bemowo THX
Daj swojego komenta do EURJPY na MN1, bo dla mnie sytuacja jest jednoznaczna....
Daj swojego komenta do EURJPY na MN1, bo dla mnie sytuacja jest jednoznaczna....
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
problem w tym, że praktycznie pierwszy raz nie zgadzam się z Cuganem. Do tej pory obaj byliśmy totalnymi pesymistami.ForexTig3r pisze:Dobrze kombinujesz Bemowo THX
Prognozy Cugana nie można wykluczyć (górne ograniczenie klina rozszerzającego się), ale dla mnie (obecnie) nie jest to moment do otwierania pozycji krótkiej.
Dragi moim zdaniem dużo namieszał i boję się, że wzrosty zakończą się nieuzasadnioną euforią na rynkach, co już wielokrotnie obserwowaliśmy.
Cóż, musimy obserwować, która waluta jest mniej gorsza i wybierać mniejsze zło.
kolorowoNowy123 pisze:
dla przypomnienie moja projekcja troche wydl te trzymanie indeksow no ale co tam
-- Dodano: pt 05-04-2013, 22:14 --
nie wiem czy ten podjazd pod szczyt jeszcze nastapi czy juz szczyty mamy na razie za soba ale projekcja sie sprzwdza troche w czasie sie wydlzyl

Ciężka praca jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale po co ryzykować?
ejka nie da się komentować. Interwencja w technicznym miejscu. obroniony poziom, o którym wspominałeś kilka dni wcześniej.
Cel inflacja a nie deflacja
-- Dodano: sob 06-04-2013, 20:40 --
Na kangurze jeżeli obronimy piątkowe minima mogą nastąpić soczyste wzrosty.
Czy nastanie czas wyciągania trupów w USA?
Cel inflacja a nie deflacja
-- Dodano: sob 06-04-2013, 20:40 --
Na kangurze jeżeli obronimy piątkowe minima mogą nastąpić soczyste wzrosty.
Czy nastanie czas wyciągania trupów w USA?
trupy będą z szaf wypadały, ale wcześniej jeszcze drzwi będą miotłami podpierane.
na wykres naniosłem chmurę ichimoku z miesięcznego i ją wyskalowałem stąd zakładam, że trochę się pobujamy w tej dziurze logarytmicznej
-- Dodano: sob 06-04-2013, 22:08 --
i na dziennym wklejka z tygodniowego
na wykres naniosłem chmurę ichimoku z miesięcznego i ją wyskalowałem stąd zakładam, że trochę się pobujamy w tej dziurze logarytmicznej
-- Dodano: sob 06-04-2013, 22:08 --
i na dziennym wklejka z tygodniowego
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 23:27 przez Bemowo, łącznie zmieniany 1 raz.