Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.

JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

ADASKO2012 pisze:najwiekszy oszust dalej grasuje http://allegro.pl/sygnaly-forex-signals ... 56598.html
Jak zarobi to może zapisze się na jakieś korki z polskiego. :?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Skuti
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Skuti »

coś mi się zdaje że po tych trzech negatywach to już nie zarobi, jak ktoś to kupi w tym momencie to będzie zwykłym idiotą

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Panowie linka z allegro podesłać do KNF'u z zapytanie czy to jest zgodne z prawem :)
Napisać że jesteśmy zainteresowani tą ofertą ale mamy wątpliwości natury prawnej.
Gdyż podawane sygnały mają znamiona rekomendacji gdzie sprzedający wyraźnie pisze że w przypadku gdy rekomendacje/sygnały się nie sprawdzą to na przykład zwróci pieniądze.
Sprzedający umieszcza notatkę o wyłączeniu z takiej odpowiedzialności uważając że są to tylko materiały edukacyjne.
Dlatego martwiąc się o ewentualny zwrot pieniędzy chcemy stanowiska KNF w tej sprawie :)
email: knf@knf.gov.pl

I po sprawie będzie :D
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

doris1980
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: doris1980 »

Z drugiej strony jesli allegro pozwala na taka aukcje to chyba jest to legalne?
W sieci od lat jest strona ktora rowniez sprzedaje sygnaly http://sygnalytransakcyjne.pl/ - wiec wyglada ze jest to legalne z tym ze sygnaly nalezy ludzia dawac pewne w przynajmniej 70% sprawdzajace sie a nie tak jak piszecie Panowie ze oszukuje i nic sie nie sprawdza...

Ludzie z tej strony nawet maja firme i udostepniaja do siebie dane wiec jesli bylo by zabronione to przez KNF to pewnie by ja juz dawno zamkneli. Druga sprawa wchodza po malu do Polski konta PAMM. Admiral juz zrobil konto MAC Manager i Inwestor wiec jesli ktos umie dobrze grac na forex moga sie inni do niego podlaczac i placic mu % za zyski.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

było :) wystarczy przeczytać wcześniejsze posty...

szamantak
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: szamantak »

Ja korzystałem z innego ea, nabytego od tego samego sprzedającego i widzę, że idea jest ta sama: coś prostego, ściągniętego z sieci, tylko zoptymalizowane (w dodatku backtesty zapewne niezbyt wysokiej jakości, zaś same staty obecnie z konta demo). Nie polecam za taką cenę, ani za niższą.

zbinow3411
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zbinow3411 »

szamantak pisze:

Ja korzystałem z innego ea, nabytego od tego samego sprzedającego i widzę, że idea jest ta sama: coś prostego, ściągniętego z sieci, tylko zoptymalizowane (w dodatku backtesty zapewne niezbyt wysokiej jakości, zaś same staty obecnie z konta demo). Nie polecam za taką cenę, ani za niższą.
dzięki za odp

ODPOWIEDZ