Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Pawel Szymanczyk
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: Pawel Szymanczyk »

Moga otworzyc nawet milion lotow ale ja mam ograniczenie pozycji do 5 co daje maksymalnie 3.5 lota przy depozycie 40tys z bonusem od brokera wiec u mnie obsuwa kapitalu wynosi maksymalnie 25%.
U mnie np. jest tak ze te pozycje pierwsze koncza sie juz sporym zyskiem.Wiec chyba pozmieniali systemy.Mam podglad takze pod te pozycje ktore sa u nich aktualnie otwarte.
Jednak ja wole grac tymi mniejszymi stawkami tak aby nie wyzerowac sobie konta a zyski beda jak dla mnie przyzwoite.Dobre nawet te kilka stowek co miesiac.
Ich konta na myfxbook tez obserwowalem.Pisalem do nich w tej sprawie i usuneli je z podowu wlasnie zmiany tych systemow tak aby byly tam prezentowane tylko realne wyniki na kontach live do max 5 pozycji otwartych jednoczesnie.
Jak wyslali mi swoj statement z ostatniego roku to ostatnie 11 miesiecy przynosili regularne dochody i moze dlatego dobrali zbyt optymistyczne stawki przy malym depozycie.I zdarzyl sie taki miesiac gdzie ta obsuwa byla znacznie wieksza.Ale jak ktos korzysta z sygnalow dluzej to pewnie nawet nie odczul tej straty bo zyski wyplacane sa co miesiac.
szamantak pisze:
Pawel Szymanczyk pisze:
Skuti pisze:http://allegro.pl/forex-system-inny-niz ... 76884.html

Z tego co wiem nie ma mozliwosci wyzerowania konta bo kazdy ma wpisana maksymalna liczbe transakcji .Wielkosc lotow tez kazdy dobiera sam.
Jak najbardziej jest możliwość wyzerowania konta, osobiście widziałem i doświadczyłem, że było otworzone 30 lotów, nawet przy mnożniku 0,1 daje to 3 loty u naśladowcy - ile trzeba mieć, żeby tyle pozycji otworzyć, a potem wytrzymać obsuwę o 100 pipsów? A oni proponowali mnożnik 0,3 dla kapitału 1500 USD
Z kolei ograniczanie ilości pozycji - o ile coś takiego teraz wprowadzili - zakłóca płynność i zmniejsza dochód, bo to te późniejsze pozycje są najlepsze. Jeśli je obetniemy, nastąpi stopniowe topnienie kapitału i coś takiego też u siebie zaobserowałem, choć może to były akurat jakieś gorsze dni.
I jeszcze jedno: oni swoje konto też na MyFxBook pokazywali. No i już nie pokazują...
-- Dodano: 11 kwie 2013, 23:12 --

no policzylem dokladnie ile moge stracic na wszystkich transakcjach .jakby kilkanasce dni stratncych pod rzad po 100 pipsow to dopiero mogloby mnie wyzerowac :D co jest malo mozliwe .nawet ja tak zle nie trejduje.
ale z tego co teraz widze to ladnie zarabiaja.Dobrze ze juz zmienili te systemy i nie otwieraja transakcji po 1 locie.
Dzieki za odpowiedz potestuje dalej i sam sie przekonam czy idzie na tym zarobic.

bambus pisze:
Pawel Szymanczyk pisze:
Skuti pisze:http://allegro.pl/forex-system-inny-niz ... 76884.html

a co powiecie o tym ? ma ktoś jakieś informacjo tej firmie Polonica ?
ja tez w tej sprawie.Wykupilem okres testowy na koncie demo i testuje juz od miesiaca .Z tego co wiem nie ma mozliwosci wyzerowania konta bo kazdy ma wpisana maksymalna liczbe transakcji .Wielkosc lotow tez kazdy dobiera sam.
To prawda ze sposob handlu maja netypowy ale wazne zeby przynosili zyski nawet na tych malych stawkach.Zobaczymy jak bedzie to wygladalo dalej
W ciagu trzech tygodni testow ,dwa dni byly stratne reszta zyskownych.

-- Dodano: 11 kwie 2013, 16:03 --

To juz lepiej kupic forex growth bota ktory ma duzo lepsze opinie.ale wiadomo jak to jest z robotami.sam kiedys z nich korzystalem teraz wole polegac na swojej wiedzy chociaz i z tym bywa roznie :D

oczko8668@wp.pl pisze:Witam.
Ciekawi mnie czy, którys z szanownych forumowiczów spotkał się kiedys z podobnym EA.
http://allegro.pl/nawet-40-zysku-na-mie ... 67182.html
Partrząc na dane historyczne.
Pozdrawiam
Wiesz ja tez ich testowałem grałem stawka 10 razy mniejszą niż na ich koncie się otwierała, czyli jak oni 1 lot otwierali to u mnie 0.1 itd i nawet 2 tyg miałem zysk 600 zł byłem w sumie zadowolony. Ale jak otworzyli chyba 7 pozycji wielkości 1 lot i mój zysk z 2 tyg w 3 dni stopniał zamknąłem wszytko i podziękowałem. Powiem więcej ich konto było podpięte na myfxbook i to konto od września 2012 miało chyba 150% zysku aby w lutym marcu ten zysk był już +30% wiec policz sobie jeżeli zacząłeś grać w styczniu ,lutym z jaką stratą wyszedł byś. Ja tylko mówię ostrzegam,ale wiem po sobie że trzeba się przekonać na własnej skórze. Pozdrówka

Awatar użytkownika
pol75
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pol75 »

Odbiór w punkcie: Paczkomaty 24/7
koszt 1 zł :)

mam nadzieje że to nie jest system w czopkach :P

zbinow3411
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zbinow3411 »

jakie ea lub wskaźnik polecacie, które da zarobić 2 000 zł / mies

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

heheh

Aroon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Aroon »

zbinow3411 pisze:jakie ea lub wskaźnik polecacie, które da zarobić 2 000 zł / mies
Wrzuć 750 000 zł na lokatę 4% na rok. Dostaniesz na czysto 2025 zł/miesiąc. :D

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

zbinow3411 pisze:jakie ea lub wskaźnik polecacie, które da zarobić 2 000 zł / mies
Wnioskuję o przyznanie złotej czcionki. :d

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Spróbuj tego: Siarczysty Kosiciel Pipsów EA :D

Awatar użytkownika
pol75
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pol75 »

Wybierz sobie, tu każdy zarabia :wink:

http://allegro.pl/listing/listing.php?c ... ring=forex

tomek3891
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomek3891 »

Witam Serdecznie.
Jeśli chodzi o aukcje INWESTOR Fx to nie wiem dlaczego niektórzy użytkownicy atakują owy EA i sprzedawce. EA jest bardzo dobrym i sprawnym robotem jak za tą cenę. Sprzedawca jest rzetelny i uczciwy. Zawsze odpowiada na zadane pytania. Jest cierpliwy i nie ucina kontaktu zaraz po zakończonej aukcji. EA zarabia i robi to bardzo sprawnie. Trzeba tylko znaleźć dla niego porę (chodzi o porę dnia) aby mógł tylko zarabiać. W środę przedstawię statement potwierdzający moje słowa.Dlatego proszę użytkowników, którzy krytykują tego sprzedawcę aby zaprzestały tego i najpierw wypróbowały robota, a potem ewentualnie krytykowały. Dla mnie taka krytyka jest daremna jak sami użytkownicy którzy ją piszą. Pozdrawiam autora tegoż robocika o nazwie inwestor FX.

ODPOWIEDZ