U mnie np. jest tak ze te pozycje pierwsze koncza sie juz sporym zyskiem.Wiec chyba pozmieniali systemy.Mam podglad takze pod te pozycje ktore sa u nich aktualnie otwarte.
Jednak ja wole grac tymi mniejszymi stawkami tak aby nie wyzerowac sobie konta a zyski beda jak dla mnie przyzwoite.Dobre nawet te kilka stowek co miesiac.
Ich konta na myfxbook tez obserwowalem.Pisalem do nich w tej sprawie i usuneli je z podowu wlasnie zmiany tych systemow tak aby byly tam prezentowane tylko realne wyniki na kontach live do max 5 pozycji otwartych jednoczesnie.
Jak wyslali mi swoj statement z ostatniego roku to ostatnie 11 miesiecy przynosili regularne dochody i moze dlatego dobrali zbyt optymistyczne stawki przy malym depozycie.I zdarzyl sie taki miesiac gdzie ta obsuwa byla znacznie wieksza.Ale jak ktos korzysta z sygnalow dluzej to pewnie nawet nie odczul tej straty bo zyski wyplacane sa co miesiac.
-- Dodano: 11 kwie 2013, 23:12 --szamantak pisze:Jak najbardziej jest możliwość wyzerowania konta, osobiście widziałem i doświadczyłem, że było otworzone 30 lotów, nawet przy mnożniku 0,1 daje to 3 loty u naśladowcy - ile trzeba mieć, żeby tyle pozycji otworzyć, a potem wytrzymać obsuwę o 100 pipsów? A oni proponowali mnożnik 0,3 dla kapitału 1500 USDPawel Szymanczyk pisze:Skuti pisze:http://allegro.pl/forex-system-inny-niz ... 76884.html
Z tego co wiem nie ma mozliwosci wyzerowania konta bo kazdy ma wpisana maksymalna liczbe transakcji .Wielkosc lotow tez kazdy dobiera sam.
Z kolei ograniczanie ilości pozycji - o ile coś takiego teraz wprowadzili - zakłóca płynność i zmniejsza dochód, bo to te późniejsze pozycje są najlepsze. Jeśli je obetniemy, nastąpi stopniowe topnienie kapitału i coś takiego też u siebie zaobserowałem, choć może to były akurat jakieś gorsze dni.
I jeszcze jedno: oni swoje konto też na MyFxBook pokazywali. No i już nie pokazują...
no policzylem dokladnie ile moge stracic na wszystkich transakcjach .jakby kilkanasce dni stratncych pod rzad po 100 pipsow to dopiero mogloby mnie wyzerowac

ale z tego co teraz widze to ladnie zarabiaja.Dobrze ze juz zmienili te systemy i nie otwieraja transakcji po 1 locie.
Dzieki za odpowiedz potestuje dalej i sam sie przekonam czy idzie na tym zarobic.
bambus pisze:Wiesz ja tez ich testowałem grałem stawka 10 razy mniejszą niż na ich koncie się otwierała, czyli jak oni 1 lot otwierali to u mnie 0.1 itd i nawet 2 tyg miałem zysk 600 zł byłem w sumie zadowolony. Ale jak otworzyli chyba 7 pozycji wielkości 1 lot i mój zysk z 2 tyg w 3 dni stopniał zamknąłem wszytko i podziękowałem. Powiem więcej ich konto było podpięte na myfxbook i to konto od września 2012 miało chyba 150% zysku aby w lutym marcu ten zysk był już +30% wiec policz sobie jeżeli zacząłeś grać w styczniu ,lutym z jaką stratą wyszedł byś. Ja tylko mówię ostrzegam,ale wiem po sobie że trzeba się przekonać na własnej skórze. PozdrówkaPawel Szymanczyk pisze:ja tez w tej sprawie.Wykupilem okres testowy na koncie demo i testuje juz od miesiaca .Z tego co wiem nie ma mozliwosci wyzerowania konta bo kazdy ma wpisana maksymalna liczbe transakcji .Wielkosc lotow tez kazdy dobiera sam.Skuti pisze:http://allegro.pl/forex-system-inny-niz ... 76884.html
a co powiecie o tym ? ma ktoś jakieś informacjo tej firmie Polonica ?
To prawda ze sposob handlu maja netypowy ale wazne zeby przynosili zyski nawet na tych malych stawkach.Zobaczymy jak bedzie to wygladalo dalej
W ciagu trzech tygodni testow ,dwa dni byly stratne reszta zyskownych.
-- Dodano: 11 kwie 2013, 16:03 --
To juz lepiej kupic forex growth bota ktory ma duzo lepsze opinie.ale wiadomo jak to jest z robotami.sam kiedys z nich korzystalem teraz wole polegac na swojej wiedzy chociaz i z tym bywa roznie![]()
oczko8668@wp.pl pisze:Witam.
Ciekawi mnie czy, którys z szanownych forumowiczów spotkał się kiedys z podobnym EA.
http://allegro.pl/nawet-40-zysku-na-mie ... 67182.html
Partrząc na dane historyczne.
Pozdrawiam