BO & FBO
Re: BO & FBO
Na razie obserwuje. Jeśli zrobią fbo to s a jeśli bo to czekamy na kolejną okazje:-)
ja nie widzę nic na tę chwilę nic na aud/usd.
A jak tam ludziska czujecie w tym tradzie na kablu? są chwile zwątpienia?
Cały czas można wyjść ale jakby co to też chętnych zapraszam do longa to może w końcu coś ruszy up, ale jak tak motają to może jeszcze wyżej pójdą na nowy szczyt ?
A jak tam ludziska czujecie w tym tradzie na kablu? są chwile zwątpienia?
Cały czas można wyjść ale jakby co to też chętnych zapraszam do longa to może w końcu coś ruszy up, ale jak tak motają to może jeszcze wyżej pójdą na nowy szczyt ?
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
co do kabla ja już liczę w głowie zyski

Ja to widzę w ten sposób, że jeśli jest sygnał i prawdopodobieństwo to należy to rozegrać. Oczywiście uznaniowość jak najbardziej ale przynajmniej nie na moim etapie. Uznaniowe jest dla mnie momo odwrotu a po momo staram się czekać na odwrót do MZ i sygnał na otwarcie pozycji...
Spiesz się powoli.
ja już tak podsumowując jeżeli chodzi o potwierdzenie to najlepiej jeżeli od razu po momo jest wick o którym tak często mowa, najlepiej, zobaczymy jak ten kable się potoczy ale narazie mimo wszystko według mnie jest dobrze co nie znaczy że nie skończy się źle.
Ale ja ogólnie nie mogą znaleźć sytuacji żeby po FBO i potwierdzeniu (momo,+ wick) trejd był stratny, według mnie w wielu przypadkach dochodzą przynajmniej do TP1.
Napisałem w wielu bo nie chcę napisać 100% bo kiedyś ktoś mi to wypomniał ale jeżeli ktoś widział taką sytuację to dajcie zrzut bo sam z chęcią bym zobaczył czy taka sytuacja może mieć miejsce
Ale ja ogólnie nie mogą znaleźć sytuacji żeby po FBO i potwierdzeniu (momo,+ wick) trejd był stratny, według mnie w wielu przypadkach dochodzą przynajmniej do TP1.
Napisałem w wielu bo nie chcę napisać 100% bo kiedyś ktoś mi to wypomniał ale jeżeli ktoś widział taką sytuację to dajcie zrzut bo sam z chęcią bym zobaczył czy taka sytuacja może mieć miejsce
Czerwinek chodzi o wick w kierunku strat tak ?
"trading is waiting"
Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html
Follow The Momo
Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html
Follow The Momo
Tak i jeszcze dodam że owy wicek powinien mieć ciało w kierunku zysków a będzie to idealne potwierdzenie według czerwinka
tak tak ciało w kierunku zysków a wick w kierunku strat
Na aud USD zrobili najprawdopodobniej bo i teraz kolejny pułap gdzie będę szukał fbo będzie 1.0495 co o tym sądzicie?
Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
Dla mnie najlepiej jakby coś zawalczyli na tym poziomie (0495), potem małe wybicie i momo w dół. Miejsce fajne dla mnie.zaccny pisze:Na aud USD zrobili najprawdopodobniej bo i teraz kolejny pułap gdzie będę szukał fbo będzie 1.0495 co o tym sądzicie?
Spiesz się powoli.