DayTrading: Środa 27.03.2013
Re: DayTrading: Środa 27.03.2013
Na Ejmanie zatrzymali się kilka P ponad ostatnimi minimami, utworzyli Gwiazdę Poranną na M5 co w zestawieniu z młotem na H1 z 25/03 może sugerować UP. Tylko jedno ale - dwie ostatnie H4 są mega niedźwiedzie.
Warto się temu przyjrzeć (PA), bo ruch w którąś ze stron będzie mocny.
Warto się temu przyjrzeć (PA), bo ruch w którąś ze stron będzie mocny.
Na EURCHF tworzy sie dobry moment na eLe
W każdym bądz razie ja wszedlem i wydaje sie to byc o wiele bezpieczniejsze od edka.
pozdro
W każdym bądz razie ja wszedlem i wydaje sie to byc o wiele bezpieczniejsze od edka.
pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 13:29 przez overall, łącznie zmieniany 1 raz.
- ForexTig3r
- Maniak
EURJPY D1 Outside Bar
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
No Wy niePanowie mi chodziło raczej, że wczoraj wszyscy (większość liczyła wzrosty) pisali tyle stron na DT a dziś leciał dół i na forum cisza...pewnie część siedzi i modli się o pozycje
a AT gdzie?:P
Cugan też i ja?
Stąd moje motto, poniżej

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- ForexTig3r
- Maniak
Cugan don't be funny, ok 
Chyba wielu z Nas ma dziś problem z licytacją
http://www.youtube.com/watch?v=Ad083vISoV4
Dziwne to qrwa co nie miara, idzie sobie spokojnie opory przechodzi odbicia sugerują obronę...
Nie wiadomo kiedy blef się skończy...

Chyba wielu z Nas ma dziś problem z licytacją

http://www.youtube.com/watch?v=Ad083vISoV4
Dziwne to qrwa co nie miara, idzie sobie spokojnie opory przechodzi odbicia sugerują obronę...
Nie wiadomo kiedy blef się skończy...
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 13:54 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Czerwony to obecny stan,
- ForexTig3r
- Maniak
oRGR-y M5
Jakby tak była jeszcze do końca tego miesiąca zaliczona górna banda /marzenia/
Raczej nie ma szans na to, tak to jest ze spadkami, dobrze je pamiętam...
Zdecydowanie tylko gra długoterminowa, depresja jak ktoś się nie załapał, złudne odbicia kasujące pozycje...
Jakby tak była jeszcze do końca tego miesiąca zaliczona górna banda /marzenia/
Raczej nie ma szans na to, tak to jest ze spadkami, dobrze je pamiętam...
Zdecydowanie tylko gra długoterminowa, depresja jak ktoś się nie załapał, złudne odbicia kasujące pozycje...
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 14:04 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 3 razy.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze: don't be funny, ok
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
na kablu jak dla mnie za mało na "ewentualne C"