szacun

ja nie wiem jak można tak łatwo ferować opinie, Cajto odzywa się rzadko ale jak na razie to jeśli już coś piszę to to się spełnia (dlatego wkurza mnie że rzadko piszecajto pisze:handlare pisze: Będziesz gość jak takie wnioski będziesz wstawiał PRZED faktem, bo PO to daruj ale nie skomentuję..
oczywiscie, zeby lenie mogly zarobic, bo inaczej jak? no jak? jak nie ma sie pojecia o grze? i uczyc sie nie chce?
wieczorem wrzuce wejscia, jedno ze srodka prostokata, a drugie oczekujace z podstawy dla poparcia.
Zerknij na 1 stronę dzisiejszego DT 3 post, pisane PRZED... Twojej oczywistej analizy tam nie zuważyłem.
DOLLAR AND YEN BOTH IN DEMAND AS RISK-AVERSE SENTIMENT GROWS, DXY BREAKS TO NEW 2013 PEAK AT 83.22
Ha ha, brak techniki powiadasz? Te literki F to poziomy Fibo, więc jeśli to dla Ciebie nie AT...handlare pisze:brak w poscie podstaw technicznych. za zagralem na podstawie domniemanej formacji, Ty na podstawie "tak sadze". ostatnio nie zagladam na dt bo nie mam czasu, poza tym niewiele wnosi do moich decyzji inwestycyjnych. ktos pisal o problemie z okresleniem kierunku, wskazalem mu techniczna przeslanke, po fakcie, racja, ale wszedlem duzo wczesniej, poza tym nie czuje obowiazku wbijania tu kazdego setupu, a Ty to pietnujesz.
problemem nie jest wejscie w L czy S tylko moment tego wejscia...
Cugan też i ja?kryspo_O pisze:problemem nie jest wejscie w L czy S tylko moment tego wejscia...
Panowie mi chodziło raczej, że wczoraj wszyscy (większość liczyła wzrosty) pisali tyle stron na DT a dziś leciał dół i na forum cisza...pewnie część siedzi i modli się o pozycje
a AT gdzie?:P