trochę niżejmapabu pisze:jakie macie TP na s-kach na kablu? też w okolicach 1.507x?
DayTrading: Środa 27.03.2013
Re: DayTrading: Środa 27.03.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Taniec się dopiero zaczynakuchara23 pisze: Cugan miał racje, ale szału nie ma poniewaz to nie sa chyba duze ruchy.... pojecie wzgledne
danke

okolice 1,263 tam jest peron

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
hmmm, w takim razie może dołożę jeszcze jedną i tp postawię niżej.Bemowo pisze:trochę niżejmapabu pisze:jakie macie TP na s-kach na kablu? też w okolicach 1.507x?
dzięki

Zatańczem,cugan pisze:Taniec się dopiero zaczynakuchara23 pisze: Cugan miał racje, ale szału nie ma poniewaz to nie sa chyba duze ruchy.... pojecie wzgledne
danke
okolice 1,263 tam jest peron
toć możem
pamiętacie target goldmana?
Będziesz gość jak takie wnioski będziesz wstawiał PRZED faktem, bo PO to daruj ale nie skomentuję...handlare pisze:dzisiaj edek wyszedl dolem z formacji IB, na h4, czytelna formacja, proste zagranie, wystarczylo oczekujaca postawic i z glowy.
jeszcze zdążysz, spokojniemapabu pisze:hmmm, w takim razie może dołożę jeszcze jedną i tp postawię niżej.Bemowo pisze:trochę niżejmapabu pisze:jakie macie TP na s-kach na kablu? też w okolicach 1.507x?
dzięki
- atlanticos
- Maniak
ja na 8390 dolozylem druga pozycje i zamknalem obie jak zeszlo do 8355 czyli do pierwszej... a teraz licze ze odbije znowu do gory zeby wejsc w kolejna ske wysokolaktor pisze:atlanticos pisze: problemem nie jest wejscie w L czy S tylko moment tego wejscia...
Uszanowanie![]()
czy raczej tak jak mówisz w podpisie umiejętność wychodzenia z rynku , przytrzymałem swoje ostatnie kiwi z poniedziałku mimo że już miałem 40 pips na minusie i dziś zamknąłem je z minimalnym plusemczyli wychowałem walute tka jak planowałem hehe

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
oczywiscie, zeby lenie mogly zarobic, bo inaczej jak? no jak? jak nie ma sie pojecia o grze? i uczyc sie nie chce?cajto pisze:Będziesz gość jak takie wnioski będziesz wstawiał PRZED faktem, bo PO to daruj ale nie skomentuję...handlare pisze:dzisiaj edek wyszedl dolem z formacji IB, na h4, czytelna formacja, proste zagranie, wystarczylo oczekujaca postawic i z glowy.
wieczorem wrzuce wejscia, jedno ze srodka prostokata, a drugie oczekujace z podstawy dla poparcia.
nowa jakość
Zerknij na 1 stronę dzisiejszego DT 3 post, pisane PRZED... Twojej oczywistej analizy tam nie zuważyłem.handlare pisze:oczywiscie, zeby lenie mogly zarobic, bo inaczej jak? no jak? jak nie ma sie pojecia o grze? i uczyc sie nie chce?cajto pisze:Będziesz gość jak takie wnioski będziesz wstawiał PRZED faktem, bo PO to daruj ale nie skomentuję...handlare pisze:dzisiaj edek wyszedl dolem z formacji IB, na h4, czytelna formacja, proste zagranie, wystarczylo oczekujaca postawic i z glowy.
wieczorem wrzuce wejscia, jedno ze srodka prostokata, a drugie oczekujace z podstawy dla poparcia.