BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

na edziu doszli idealnie tam gdzie targetowałem w piątek aktualnie wydaje mi się ze czekać trzeba, bardziej prawdopobne odreagowanie i sell ale narazie musiałoby coś się wyklarować.

Trader a Ty wchodziłeś w up na edziu jesteś tam cały czas?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Juz wyszedłem dawno na razie obserwuje ale wydaje mi się, ze to może być nie koniec wzrostów.
Jestem bardzo małymi pozycjami na eur jpy bui i usd jpy bui.

Ogólnie mówiąc miałem duży fart ... ale przez weekend nauczyłem się bardzo dużo... pokory ..
W piątek znowu wszedłem duża pozycja w eur jpy na bui... i poszedłem oglądać mecz(chciałem zamknąć przed końcem nawet ze strata) .. myślałem, ze rynek będzie do 23 a tu niespodzianka o 22 zamknięty (dopowiem, ze sl przewidziany prze zemnie wyzerował by mi konto podwójnie.)

Cala sytuacja skończyła się wygrana naszczescie udało sie, nawet dość ładnie zarobić, ale cały weekend chodziłem struty... (co jakby otworzyło się z wiekszoa luka.... musiał bym ładnie dopłacać)
A teraz morał... już wiem po co jest te 5% na trejd ... Nigdy więcej nie przekroczę tej bariery...
(i na koniec się pochwale, ze własnie wypłacam kapitał początkowy i lecę na zarobku:):))

Edit: euro jpy zamknięte na + całość będę szukał wejścia up po 9

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

nie będę kusił losu na dzisiaj starczy do TP zabrakło trochę ale i tak dobrze bo praktycznie zera ryzyka, takie trade lubię :)

EDIT: Jakby ktoś nie wiedział dlaczego sell wchodziłem to niech prześledzi wykrs od H4 po M15 i nawet jeszcze na końcu dali sygnal na sell na M15 oby tak zawsze było jasno :)

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Gratuluje zgarnąłeś moje pieniądze :) (znaczy nie dokona bo ja ciągle jeszcze jestem ustawiony na bui, ciągle w grze)
(moje to pewnie kropla w morzu tych co ugrałeś :))

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

Witam.
Super Czerwinek. Śledzę cały czas ten wątek i coś tam pogrywam na demo. Moje wejścia nie są tak klarowne i wyszukane ze względu na brak czasu ale coś tam próbuję ugrać. Dziś miałem dwa zagrania. Usdchf rozsądnie było zagrać L ale zdecydowałem, że jeszcze zjadą gdzieś o 30p i zagrałem S po lokalnym fbo i złapałem SL.
Jeśli nie macie nic przeciwko to będę czasem wrzucał swoje wejścia jeśli czas pozwoli.

PS. Przepraszam za formę wklejenia wykresów ale dawno nic nie wklejałem i muszę się nauczyć. Wieczorem postaram się zmienić.

[IMG=http://img62.imageshack.us/img62/6643/2503.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

[IMG=http://img687.imageshack.us/img687/3143/nowyobrazmapybitowejnn.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

teraz nie wiem co zrobią dalej mogą iść dalej down albo odbić up ale sam widzisz jaka sytuacja z eur ostatnio, mało kto chce go kupować.
Tak poza tym patrzyłem przed chwilą na wykres i idealnie doszli do TP ja miałem 30 a zrobili przed chwilą 28, pytanie co dalej, dzisiaj jakiś gościu wiczorem przemawia z FEDu więc może ostro bujać

EDIT:tak czułem że się zesrają dużo dlalej no nic mam przynajmniej wewnętrze zadowolonie że zrobili tak jak myślałem :)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 15:44 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Ostatnio jak analizuje wykresy to nie patrze na to czy to euro czy dolar a może rubel... nie znam sie na AF, i ona mi tylko przeszkadzała, grałem kiedyś dla zabawy na usd pln i eur pln i myślę sobie w Polsce wiadomo jak się dziej wiec waluty powinny iść do góry a tu w dol i sl .Teraz nie ma różnicy co gram mogę równie dobrze grac brzuch siwnskie (chyba asmo na nich gral) . Lepiej tak sie czuje...

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

dzisiaj jeszcze siedziałem w ejku ale wyszedłem razem z edziem, ale to było taką mała pozycją na cierpliwość, jednak cierpliwości nie starczyło ale jeżeli do końca tygodnia dojdą do TP gdzie miałem to bedą niezłe jaja :)

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Ja dziś przegrałem... cóż jutro tez jest dzień..
Jakby rynek się tak otworzył był bym bankrutem a tak wciąż jestem do przodu :)

Awatar użytkownika
Freddie
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Freddie »

czerwinek pisze:dzisiaj jeszcze siedziałem w ejku ale wyszedłem razem z edziem, ale to było taką mała pozycją na cierpliwość, jednak cierpliwości nie starczyło ale jeżeli do końca tygodnia dojdą do TP gdzie miałem to bedą niezłe jaja :)
Dlaczego to zrobiłeś? Na moje oko od rana nie było żadnej przesłanki, żeby zamykać shorty. Załapałem się ze sprzedażą z 123.30 i jestem po prostu zachwycony, jak gładko dzisiaj poszło ;)

ODPOWIEDZ