według mnie jak dojdą do 0665 i zrobią odwrót to będzie można próbować shorcic.
Ale ogólnie wkurza mnie ta para zamula strasznie, niestety siedzę w tej pozycji i już mam ją w dupie do TP zabrakło jak narazie wartość spread, zabezpieczyłem. Zaccny ale ogólnie masz racje nie jest to jakiś super trajd trochę wymuszony, ogólnie czekamy na lepsze sytuacje, teraz tak patrzę to nie wiem czemu w to wchodziłem oczywiście TP 1 powinni dojść ale może już doszli i ten spread mnie wkurzył.
Podobna sytuacja z gbp/cad znowu to TP zabrakło około 2 pipsów i już odjechali i nie wiem co zrobić

strasznie wkurzyli z rana mogło być już dawno po trajdach a tak to dupa nic może staram się za dokładny być warto czasem poświęcić 2-3 pipsy i wyjść niż czekać na TP z drugiej strony jak dochodzą do TP to człowiek takiej pewności nabiera że jego analizy są słuszne.
EDIT:
AUD/CAD doszło do TP ale po tym trajdzie ogólnie twierdzę że gra nie warto była świeczki dobrze że dobrze się skończyło, nie mówię że nei zjadą up dalej ale nie mogę patrzeć jak w ciągu nocy przez parę godzin robią około zasięg 20 pipsów strasznie to denerwujące

A tak poza tym jakieś propozycje na dzisiaj

?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.