DayTrading: Piątek 8.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 mar 2013, 00:04

Wzrost
29
56%
Bez zmian
8
15%
Spadek
15
29%

Liczba głosów: 52

Coluche
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013

Nieprzeczytany post autor: Coluche »

A już chłopaki 1.40 widzieli...

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Się pochwalę, ale mogło być zdecydowanie lepiej w tym tygodniu....

-- Dodano: 08 mar 2013, 15:25 --
nubi1980 pisze:OK, widać ,że edziu i kabel się pośliznęli i lecą na mordę. Pytanie, jak nisko upadną bo ja osobiście to na kablu jestem na S od 1,50000 i się zastanawiam nad tym wyhamowaniem. jak dojdzie do 1,4950 to zamykam- emocje ;)
NA kablu 1.4 na 100% na EDZIU min. 2660 do końca miesiąca.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

rafmax pisze:
omi7 pisze:Euro długo chyba nie będzie bronić tego 1.30. Siła dolara dziś jest niesamowita. Nie to co ta padaka euro

uwierz mi ze wczoraj po połnocy jako pierwsz dałem ze bedzie spadek. były dwa głosy na wzrost i moj na spadek.

mój głos na spadek był drugi xD

nei wiem w sumie czy na 100% tak dzień się zakończy ale mnie 65 pipsów dzis wystarczy na plus, trzeba ochłonąć :D
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze:
rafmax pisze:
omi7 pisze:Euro długo chyba nie będzie bronić tego 1.30. Siła dolara dziś jest niesamowita. Nie to co ta padaka euro

uwierz mi ze wczoraj po połnocy jako pierwsz dałem ze bedzie spadek. były dwa głosy na wzrost i moj na spadek.

mój głos na spadek był drugi xD

nei wiem w sumie czy na 100% tak dzień się zakończy ale mnie 65 pipsów dzis wystarczy na plus, trzeba ochłonąć :D

ja też tylko zabezpieczyłem pozycje i dziś już nic nie puszczam... niech głowa odpocznie ;)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

coś cicho... wszyscy poszli albo oblewać sukces albo zapijać porażkę :564:

Awatar użytkownika
omi7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: omi7 »

laktor pisze:coś cicho... wszyscy poszli albo oblewać sukces albo zapijać porażkę :564:
Albo muszą siedzieć na wykładzie...
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

po 15 w piątek?:D oj nie fajnie dobrze że mnie już doktorat tylko został i nie muszę nigdzie siedzieć w tym celu:D

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Modlić się aby jeszcze dziś nie było karmagedonu, choć po weekendzie się uspokoi trochę...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

dlatego już dziś nic nie puszczam tylko obserwuje, bo zauważyłem dziwną prawidłowość że jak po udanym rajdzie dalej gram to przeważnie tracę większą część zarobku, także nauczony doświadczeniem wole dać na wstrzymanie, ciekawe który to etap ewolucji tradera? :D

handlare
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: handlare »

Panowie, jako ze zarobilismy dzisiaj juz co nieco, w portkach zrobilo sie nieco luzniej, emocje opadly, chce zwrocic sie do Panow z takim zapytaniem. W jaki sposob zarzadzacie swoimi zarobionymi pieniedzmi - zostawiacie na rachunku i traktujecie jako depozyt zwiekszajac pozycje, czy raczej wyplacacie co jakis czas zarobiond dudki?
I jeszcze druga sprawa, pomysl dla osob z ograniczonym kapitalem, dysponuje powiedzmy kwota 2000pln. duzo to i malo, sporo do nauki na realnej kasie, malo zeby cos sensownego wyciagnac. Teoretycznie wyglada to niezle, jak jest w praktyce - otoz, trading plan opracowany, przynosi regularne zyski, wszystko mamy obcykane jak nalezy, wejscia, wyjscia itd. no i ladujemy te 2000 kolka na konto brokera, zaczynamy ostroznie co by depo nie topnialo pozycja wartosci powiedzmy 0.08 lota co przy rachunku w pln daje ok 2,5pln za pipsa i jedziemy. kazda zaroniona zlotowke zostawiamy na koncie, nie ma mowy o wyplatach, co kilka setek zwiekszamy pozycje i ciulamy, ciulamy, ciulamy.
Teoretycznie, tak jak pisalem wszystko wyglada elegancko, w praktyce mozna stwierdzic tyle, ze trzymajac sie zasad (r/r, mm itp.) na rynku wytrzymamy bardzo dlugo, gdzie zatem lezy problem, skoro tak malo do szczescia potrzeba?
nowa jakość

Zablokowany