DayTrading: Piątek 8.03.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
dla lubiących latające noze mamy własnie retest wybitej krotkoterminowej linii trendu na skalpa w sam raz
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
To jest niestety Forex. Jak coś idzie nie po myśli trzeba podejmować błyskawiczne decyzje. Mi się na szczęście udało przesiąść w biegu do drugiego pociągu. Teraz pozostaje czekać co dalej, do następnego tygodnia... Odrobić trochę straty. Nikt nie mówił, że będzie łatwo.
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
i prawdlowo tak juz nie raz byloatlanticos pisze:nie zmienili trendu - i jeszcze jak zobaczylem ze edek wali do dolu a ejek do gory to na gorze ejkowi przylozylem S do czola...Tommy_Boss pisze:atlanticos pisze:4 pozycje i wszystkie wchodzatrejd roku jak narazie
przystanek na 1.29 w przyszlym tygodniu
KERMIT - GRATUJACJE , WYCZAIŁEŚ GOLDMANÓW IDEALNIEnajlepszy piątek odkąd jestem na forexie - moze nawet polubie ten czarny dzien traderów

zanegowana flaga liczona w dół
1.28

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
jak daleko wg Was może ejek zleciec...nowy - masz jakies pomysły?? 123??
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
To jaki mamy trend
?

Wczoraj popołudniu jak dałem dwie S z 1,3102 i 1,3105 to sporo osob tu ze mnie kpiło ze neguje swiece, ze podwojno dno, ze flaga, ze trend sie odwrocił...
A co mowiłem ja?
"Nie lekcewazcie potegi gry z trendem H4 i SR'ów "
I jak tam elkowicze?
Szkoda tylko ze dzis wychodzac z domu zdecydowałem sie na zamkniecie ich na niewielkim plusie, myslac o ponownym wejsciu troche wyzej. Niestety spozniłem sie na 14:30. Moze NU mi to jeszcze wynagrodzi...
A co mowiłem ja?
"Nie lekcewazcie potegi gry z trendem H4 i SR'ów "
I jak tam elkowicze?
Szkoda tylko ze dzis wychodzac z domu zdecydowałem sie na zamkniecie ich na niewielkim plusie, myslac o ponownym wejsciu troche wyzej. Niestety spozniłem sie na 14:30. Moze NU mi to jeszcze wynagrodzi...
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A WIDZICIE PROGNOZĘ EDKA Z FORUM NA DZIŚ ---- TO JEST DOPIERO ŻARCIK !!!!!!!!!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Euro długo chyba nie będzie bronić tego 1.30. Siła dolara dziś jest niesamowita. Nie to co ta padaka euro
-- Dodano: 08 mar 2013, 15:04 --
-- Dodano: 08 mar 2013, 15:04 --
"Kupuj kiedy inni sprzedają, sprzedawaj kiedy inni kupują"Tommy_Boss pisze:A WIDZICIE PROGNOZĘ EDKA Z FORUM NA DZIŚ ---- TO JEST DOPIERO ŻARCIK !!!!!!!!!!!!!
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
124,6 jak przebije 124,9atlanticos pisze:jak daleko wg Was może ejek zleciec...nowy - masz jakies pomysły?? 123??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!