BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

DigitalSmoke pisze:Wgląda na to że się na EJ ruszyło w końcu.
Niestety skończyło się 40 pipsowym skalpem. Wk... mnie jak polecą w nocy bezemnie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

usdcad1.JPG
Chodziło mi o to...jak na screnie

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Moim zdaniem żadne to FBO teraz dopiero jest ale trzeba czekać na potwierdzenie.
Zresztą mało co widać na twoim wykresie. Wstawiaj szerszy pogląd i najlepiej w załączniku..

Teraz jest FBO momo i na potwierdzeniu wchodzimy w sell :)
Tak Czerwieniek ?

Awatar użytkownika
bartek1916
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bartek1916 »

"Wstawiaj szerszy pogląd i najlepiej w załączniku.."

A moim zdaniem lepiej bez zalacznika - jak przegladasz na koniec dnia kilka stron watku to szybciej sie ogarnia setupy. Wiec co uzytkownik to wlasne preferencje wiec prsoze tu nie dyrygowac innym ;)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Moim zdaniem faktycznie teraz na usd/cad szykować się mozna na S , najlepiej jakby doszli to strzałki gdzie narysowałem i odbili i droga to celu otwarta :) tam jest właśnie BO z W1.
Pełnomocnik wydaje mi się że jeżeli grasz pod trend to narpawdę w FBO trzeba poczekać na potwierdzenie ale każdy juz ma tam swoje jakieś nawyki i widać czy setup dobry czy zły. Ja akurat bym w to nie wchodził. Teraz jak dojdą do tej strzałlki i rusza w dół to będzie jak dla mnie bardzo dobry setup na S.

Wczoraj ciężki dzień żadnych sygnałów, próbowałem coś skalpować ale bezsensu, pod wieczór coś na nzd/cad jeden setup na minusie a dzisiaj zamknąłem jeden na plusie ale ogólnie nie wiem czemu wczoraj taka konsola chodzili na każdej parze w dół w górę całkiem bez sensu, co dziwne bo wczoraj tyle ważnych było danych a nic nie ruszyli, rzadko spotykane.

A jeżeli chodzi o załączniki to ja wolę jak są załączniki dodane gdyż można większy zrzut dawać i spokojnie zobaczyć analizę, w treście atykułu to najgorzej jak są duże zrzuty bo ciężko się przegląda wtedy, ale to moja prwywatna opinia, niech każdy robi według swojego uznania
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Pełnomocnik - jeśli chodzi o twój scr to zauważ że oprócz przebicia dziennych maximów ważna jest też cena zamknięcia. Jeśli cena zamknięcia w dniu następnym jest wyższa niż w dniu poprzednim to nadal mamy trend wzrostowy, więc to nie jest FBO. Ale tak jak napisał czerwinek to już każdy musi sam sobie jakoś poukładać.

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Gbp chf up :) osiągnęli prawie mój cel cena zaczęła spadać wyszedłem .. wynik jak dla mnie super..

Zaobserwowałem, ze już nie pcham się w każdy rynek i trejd.. jestem bardzo zadowolony :) Chociaż czasami brakuje mi wytrwałość , ale pewnie jak uwiężę w swoje analizy i zaufam im to i cele będą osiągane:)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

i jak tam ktoś wsiadł w usd/cad Ja wszedłem choć nie zrobili tego co oczekiwałem mogą jeszcze zrobić FBO, jak zrobią fbo na wejściu to w ogóle byłoby bardzo pięknie i z chęcią bym podokładał trochę :)

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Ciągle obserwuje nie wszedłem, jestem za to w eurocad na bui :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

no tak to jest jak się wchodzi bez potwierdzenia ja jeszcze trzymam bo mam SL nad H4 ale kolorowo to nie wygląda coś czuję, że SL mnie dzisiaj dopadnie

ODPOWIEDZ