DayTrading: Piątek 8.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.02.2013
nbp jest na rynku  

Korekta na edku być powinna... Ale jest szczyt UE i ja tam wolę zaczekać. Dzisiaj raczej stoję z boku

Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
						- 

Mpapiez
richard.cali pisze:zaczyna się UP na edku...
Jak przebiją 1.3420, to chyba po spadkach
 .
.Poza tym świeczki na H1 fajnie wyglądają.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Tygdniowy wykres Usd/Jpy Możliwy spadek do poziomu 88.00

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
						- ForexTig3r
- Maniak 
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
						subsilver2 趋势线
Ejek jak sobie poradzi z 124.83 to dalej 125.50. o pinbarze nie musze wspominac, nikkei up

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
jak dla mnie to na edku flage krecimy

już jestem, możesz wyjaśnić bo nie kumam tych techniczntych terminów gram tylko pod AFrafmax pisze:jak dla mnie to na edku flage krecimy
chciwość jest dobra
dobrze widoczna na h4, dla niektorych moze byc troche naciagana.rafmax pisze:jak dla mnie to na edku flage krecimy
http://www.wdsoftware.com/pl/encyklopedia-at/flaga.htmlpkubiu pisze:już jestem, możesz wyjaśnić bo nie kumam tych techniczntych terminów gram tylko pod AFrafmax pisze:jak dla mnie to na edku flage krecimy
Ojczyzna to nie tylko miły sercu krajobraz, ale i ciągłe wobec Niej obowiązki do spełnienia.