DayTrading: Piątek 8.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.02.2013
czyli spadki!!! na edku a do kad możemy dociagnac 1.3450?
chciwość jest dobra
screen, reszte koledzy wyjasnilipkubiu pisze:już jestem, możesz wyjaśnić bo nie kumam tych techniczntych terminów gram tylko pod AFrafmax pisze:jak dla mnie to na edku flage krecimy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
adk pisze:dobrze widoczna na h4, dla niektorych moze byc troche naciagana.rafmax pisze:jak dla mnie to na edku flage krecimy
ja wiem czy naciągana... patrząc z perspektywy Eliotta to właśnie kończymy 4 falę. Wypadałoby jeszcze piątą zrobić przed pójściem w górę, a ta flaga się jakby w to wpasowuje....ma to sens
spokojnie można dać S-kę z sl powyżej 3440 i może wyjśc z tego całkiem fajny trade
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
tu masz odpowiedź młodapkubiu pisze:czyli spadki!!! na edku a do kad możemy dociagnac 1.3450?
https://www.tradingview.com/v/0v9rKpaW/
a może fala 4 będzie bardziej złożona
- atlanticos
- Maniak
popatrz na czas tworzenia się fal na h1... nie mamy na nią kilku dni... dziś zobaczymy jeszcze fale 5 a od poniedziałku UPkamasoni pisze:a może fala 4 będzie bardziej złożona
sprobujmy zatematlanticos pisze:adk pisze:dobrze widoczna na h4, dla niektorych moze byc troche naciagana.rafmax pisze:jak dla mnie to na edku flage krecimy
ja wiem czy naciągana... patrząc z perspektywy Eliotta to właśnie kończymy 4 falę. Wypadałoby jeszcze piątą zrobić przed pójściem w górę, a ta flaga się jakby w to wpasowuje....ma to sens
spokojnie można dać S-kę z sl powyżej 3440 i może wyjśc z tego całkiem fajny trade

-- Dodano: pt 08-02-2013, 12:04 --
zwlaszcza ze dzis piatek, wiadomo w jaki sposob usa lubi konczyc tydzien.atlanticos pisze:popatrz na czas tworzenia się fal na h1... nie mamy na nią kilku dni... dziś zobaczymy jeszcze fale 5 a od poniedziałku UPkamasoni pisze:a może fala 4 będzie bardziej złożona
mysle ze formacje flagi moze predzej zanegowac szczyt UE...pkubiu pisze:a jeżeli obroni 1.34 zaneguje formację flagi??
1,34 nie ma tu znaczenia z pkt widzenia AT
wg mnie pkt krytycznym teraz jest 1,3425 - nie powinni go przebic
Ostatnio zmieniony 08 lut 2013, 11:07 przez rafmax, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
adk pisze:sprobujmy zatematlanticos pisze:
ja już jestem od 3423, hedge oczekujący w razie czego 3448 i zobaczymy co z tego będzie... TP jeszcze nie ustawiałem bo kombinuję gdzie