DayTrading: Piątek 8.02.2013
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Piątek 8.02.2013
Ważne że wszyscy się zgadzają. Lecimy jeszcze w dół, ja mam TP:1.3310 i lecimy up.
izolacyjne płyty pir
- ForexTig3r
- Maniak
Oj, po wyrysowaniu kanałów co jak widać Edek piknie respektuje to ja bym grał Hedgem równocześnie na obie opcje.
Zasięg dla 5 1.3800
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p554208
Zasięg dla 5 1.3800
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze:Oj, po wyrysowaniu kanałów co jak widać Edek piknie respektuje to ja bym grał Hedgem równocześnie na obie opcje.
Zasięg dla 5 1.3800
skąd wziąłeś to 1.3800
i wykres u mnie inaczej wygląda nawet na m5
- ForexTig3r
- Maniak
Skąd?, bo to ładny okrągły hipotetyczny poziom na 5.
Jeśli masz inny wykres to pokaż.
Jeśli masz inne linie trendów to znaczy, że masz inaczej siatkę ustawioną.
Na ejku też byśmy przełamali linię trendową, to by były większe spadki wszędzie.
Do tego na ejku dochodzi motylek, intuicja mówi za spadkami, ale analiza mówi co innego...
Jeśli masz inny wykres to pokaż.
Jeśli masz inne linie trendów to znaczy, że masz inaczej siatkę ustawioną.
Na ejku też byśmy przełamali linię trendową, to by były większe spadki wszędzie.
Do tego na ejku dochodzi motylek, intuicja mówi za spadkami, ale analiza mówi co innego...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2013, 02:52 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 3 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
a sorry niewazne....
dorzuciłeś kilka obrazków to mi sie interwały tez rozjaśniły
dorzuciłeś kilka obrazków to mi sie interwały tez rozjaśniły
- ForexTig3r
- Maniak
Edward już się wybija górą...
Po tym dołku na ejmanie można było to przewidzieć w tej chwili korekta na opór do przewidzenia też z ejmana
Po tym dołku na ejmanie można było to przewidzieć w tej chwili korekta na opór do przewidzenia też z ejmana
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Bilans handlowy Chin 29.20B 22.00B 31.60B
Panowie Ładować L jest wstępne porozumienie w UE Hiszpanki co prawda wysoko ale stabilnie u skośnych wszędzie zielono oprócz JP ale to wiadomo dlaczego wiec UP
Panowie ten spadek 8.00 TO TYLKO ZMYŁKA - WYTRZYMAĆ!
Panowie ten spadek 8.00 TO TYLKO ZMYŁKA - WYTRZYMAĆ!
Ostatnio zmieniony 08 lut 2013, 08:07 przez pkubiu, łącznie zmieniany 1 raz.
chciwość jest dobra
Patrząc na Edka na 2xD1 to Longi są dla mnie... raczej mało prawdopodobne.
Ale Ty kiedyś napisałaś, że fundamenty rządzą i żebyśmy w końcu się tego nauczyli, no zobaczymy kto tu rządzi
Ale Ty kiedyś napisałaś, że fundamenty rządzą i żebyśmy w końcu się tego nauczyli, no zobaczymy kto tu rządzi

korekta jest od poniedziałku z odreagowaniem we wtorek (Rahoy), jak dla mnie wzrost jest b. prawdop. od dalszych spadkówcajto pisze:Patrząc na Edka na 2xD1 to Longi są dla mnie... raczej mało prawdopodobne.
korekty trwają średnio 2-3 dni