DayTrading: Wtorek 5.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 lut 2013, 23:42

Wzrost
18
36%
Bez zmian
5
10%
Spadek
27
54%

Liczba głosów: 50

Awatar użytkownika
adk
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013

Nieprzeczytany post autor: adk »

S na EJ, da zarobić?
Nie śledzę tej pary, ale wydaje mi sie że miejsce jest ciekawe.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ZielonaMgielka pisze:Oj Nowy dla ciebie wszystko jest konspiracja "banksterow".

Fakty? tylko w twojej glowie :)
jakie konspiracje ahahaha info poszlo i co sie stalo na ERU USD chyba malo widziales albo jestes slepy ile razy tu takie akcje byly to naprawde slepy musisz byc jechali na 12070 z EURO USD co sie dzialo a co sie dzialo jak zaczeli isc w gore :)
co sie dzialo na oporach ploty za plotami infa itp itd albo udajesz slepego albo jestes ignorantem i przy tym nowicjuszem na FX piszac o jakims tlumaczeniu

pisale przy 13580 jak to tlumaczenie to pakuj LLL

a ja na 126 92 na S na E J
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 18:04 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Ja tylko widze ze ciagle gadasz "banksterka to banksterka tamto" a ani razu nie widzialem zebys dal screena z transakcji mimo ze sie chwalisz ile razy to miales racje. Gadac kazdy potrafi ale juz wrzucac screenow transakcji popartymi wlasnym view nie ma komu.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ZielonaMgielka pisze:Ja tylko widze ze ciagle gadasz "banksterka to banksterka tamto" a ani razu nie widzialem zebys dal screena z transakcja. Gadac kazdy potrafi.
hahaha ciagle gadam a kto podawaje analizy i projekcie ktore sie sprawdzil w 80 % od 109
co ja Ci mam jeszcze udawanic cos chyba sie zamieniles z....za przeproszenie to mnie rozśmieszyłeś
wklej jakas sensowna analiz projekcie bo tylko komentowac potrafisz od czasu do czasu cos tam wkleisz z jakimi oporami i wsparciam co kazdy widzie zrob chodz jakas projekcje a jak nie to OSZCZĘDŹ GLUPICH KOMENTARZY w moim kierunku i mnie wstaw do ignorow najlepiej :lol: :lol: albo ja Cie wstawie bo nie mam zamiaru sie szarpać z takimi jak Ty bez odbioru
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 18:15 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Przepraszam ze wrzucam screeny z oporami i wsparciami i zapominam o czyms tak istotnym jak usraki pejsy banksterka i cala masa mambo jambo o ktorym piszesz. Bez odbioru.

Silny opor i wysokie prawdopodobienstwo kontynuacji spadkow po tescie. Dzisiejszy close bedzie istotny na tej parze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 18:23 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Co do Edka - pójdzie wyżej czy juz bedzie opadał ?
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
adk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: adk »

Tommy_Boss pisze:Co do Edka - pójdzie wyżej czy juz bedzie opadał ?
3585 ?

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

adk pisze:
Tommy_Boss pisze:Co do Edka - pójdzie wyżej czy juz bedzie opadał ?
3585 ?
Dziękuję :D
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ZielonaMgielka pisze:Przepraszam ze wrzucam screeny z oporami i wsparciami i zapominam o czyms tak istotnym jak usraki pejsy banksterka i cala masa mambo jambo o ktorym piszesz. Bez odbioru.
ile tu analiz wstawilem i projekcji nie rozśmieszaj mnie juz i prosze Cie grzecznie o nie pisanie w mojej strone glupkowatych komentarzy bo pokazywanie wykresow i wsparciami oporami to kazdy potrafi a nawt Ci ulatwie sprawe co bys sie nie wysilal z malowaniem masz do tego program http://newdigitallife.wordpress.com/201 ... ii-supdem/

papa

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Na dziś dosyć , za dużo nerwówki miałem przez własną głupotę (a raczej przeoczenie stopa)
Już tylko obsrewacja :d :d :d

Zablokowany