DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
S na EJ, da zarobić?
Nie śledzę tej pary, ale wydaje mi sie że miejsce jest ciekawe.
Nie śledzę tej pary, ale wydaje mi sie że miejsce jest ciekawe.
jakie konspiracje ahahaha info poszlo i co sie stalo na ERU USD chyba malo widziales albo jestes slepy ile razy tu takie akcje byly to naprawde slepy musisz byc jechali na 12070 z EURO USD co sie dzialo a co sie dzialo jak zaczeli isc w goreZielonaMgielka pisze:Oj Nowy dla ciebie wszystko jest konspiracja "banksterow".
Fakty? tylko w twojej glowie

co sie dzialo na oporach ploty za plotami infa itp itd albo udajesz slepego albo jestes ignorantem i przy tym nowicjuszem na FX piszac o jakims tlumaczeniu
pisale przy 13580 jak to tlumaczenie to pakuj LLL
a ja na 126 92 na S na E J
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 18:04 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Ja tylko widze ze ciagle gadasz "banksterka to banksterka tamto" a ani razu nie widzialem zebys dal screena z transakcji mimo ze sie chwalisz ile razy to miales racje. Gadac kazdy potrafi ale juz wrzucac screenow transakcji popartymi wlasnym view nie ma komu.
hahaha ciagle gadam a kto podawaje analizy i projekcie ktore sie sprawdzil w 80 % od 109ZielonaMgielka pisze:Ja tylko widze ze ciagle gadasz "banksterka to banksterka tamto" a ani razu nie widzialem zebys dal screena z transakcja. Gadac kazdy potrafi.
co ja Ci mam jeszcze udawanic cos chyba sie zamieniles z....za przeproszenie to mnie rozśmieszyłeś
wklej jakas sensowna analiz projekcie bo tylko komentowac potrafisz od czasu do czasu cos tam wkleisz z jakimi oporami i wsparciam co kazdy widzie zrob chodz jakas projekcje a jak nie to OSZCZĘDŹ GLUPICH KOMENTARZY w moim kierunku i mnie wstaw do ignorow najlepiej

Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 18:15 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Przepraszam ze wrzucam screeny z oporami i wsparciami i zapominam o czyms tak istotnym jak usraki pejsy banksterka i cala masa mambo jambo o ktorym piszesz. Bez odbioru.
Silny opor i wysokie prawdopodobienstwo kontynuacji spadkow po tescie. Dzisiejszy close bedzie istotny na tej parze.
Silny opor i wysokie prawdopodobienstwo kontynuacji spadkow po tescie. Dzisiejszy close bedzie istotny na tej parze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 18:23 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Co do Edka - pójdzie wyżej czy juz bedzie opadał ?
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
3585 ?Tommy_Boss pisze:Co do Edka - pójdzie wyżej czy juz bedzie opadał ?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Dziękujęadk pisze:3585 ?Tommy_Boss pisze:Co do Edka - pójdzie wyżej czy juz bedzie opadał ?

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
ile tu analiz wstawilem i projekcji nie rozśmieszaj mnie juz i prosze Cie grzecznie o nie pisanie w mojej strone glupkowatych komentarzy bo pokazywanie wykresow i wsparciami oporami to kazdy potrafi a nawt Ci ulatwie sprawe co bys sie nie wysilal z malowaniem masz do tego program http://newdigitallife.wordpress.com/201 ... ii-supdem/ZielonaMgielka pisze:Przepraszam ze wrzucam screeny z oporami i wsparciami i zapominam o czyms tak istotnym jak usraki pejsy banksterka i cala masa mambo jambo o ktorym piszesz. Bez odbioru.
papa
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Na dziś dosyć , za dużo nerwówki miałem przez własną głupotę (a raczej przeoczenie stopa)
Już tylko obsrewacja

Już tylko obsrewacja