DayTrading: Wtorek 5.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 lut 2013, 23:42

Wzrost
18
36%
Bez zmian
5
10%
Spadek
27
54%

Liczba głosów: 50

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

menago pisze:Pozdro
Nowy123 pisze:
menago pisze:siemanko wszystkim,dawno nie pisalem,ale Was czytam,co jakis czas
jak myslicie o ejku,czy bedzie na 127,500 okolice,jak wroca jankesi z lanchu bo u nich teraz 12,29,czy bedzie swing ??? jezeli konczy sie fala b
hej

nie wiem ja wziolem na 126 92 S z sl nad szczytem juz przestawilem sl na zysk chodz by 15 pisowy jak by mili ta wersje grac czyli analogie z 120 poprawiajac szczyty bez ryzyka nie raz nie ma pipsow

moim skromnym zdaniem powinnismy jeszcze jedno zejscie w dol miec, czasowo przy takim spadku 300 pisa za szybka ta korekta by wyszla ktory juz by miala nas doprowadzic do nastepnej falki wzrostowej np na 200 300 pisa

zobaczymy co Azja zrobi dzis w nocy :)
no wlasnie ,bo nikei juz tez odrobil,trochu strat,a z jenem jest teraz gra pod wyniki kwartalne w marcu ,czyli bilans handlu zagranicznego,jak bedzie lepszy po oslabieniu jena,to beda grube wzrosty,no i nasze pmi byly w miare,a chinkie zajebiste,to i moga poczarowac,poczekam z zamknieciem ,albo ustawieniem stopki do 20-ej[/quote]

dokladnie NIKKIE pod oporami czeka 11400

nic jesli nie bedzie zejscia trzeba bedzie sie obracac gdy nastapi nastepna fala nawet by nas moglo pod 50 % fibo zaprowadzic

-- Dodano: wt 05-02-2013, 20:11 --
ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze: pisalem ci cos bys grzecznie w moim kierunki przestał pisac te dennych komentarze nie wiem zazdroscisz bo sie zachowujesz jak dzieciak zamiast korzystac i zarabiać
Nie schlebiaj sobie. Nie jestes GURU :)

Korzystac i zarabiac?
Przed chwila mowiles ze glupota jest wchodzenie wdlugo na fiberze a patrz gdzie jestesmy teraz.
nie uważam sie za takiego i pisze wyraźnie --denne komentarze-- :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: menago »

[quote="szczudlo6"]Eur/Usd przy 1.36 osiągnał fale B spadkowego trendu w teorii abc. Możliwe że spadnie do poziomu 1.330 - 1.328. Po tym może kontynuować główną trendecję wzrostową..

ja mysle,ze edek na h1 jest teraz w fali V,to ma jeszcze gdzie podejsc,przed korekta ,abc, ta iweksza,tylko ,by nie gadali za duzo ,ze euro jest za drogie,narazie jeszcze nie jest drogie,tak uwazam,moze przy 1,4400,wtedy zaczna interweniowac i tam by sie konczyl zasieg orgr-a w 1

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Wtorek 5.02.2013

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Mam pytanie dlaczego nikt nic nie pisze tu o aud usd? Swoja xroga kilka h temu mialo tam miejsce fajne odbicie od wsparcia w omolicy 1.0370 gdzie wszexlem w longa. Jak narazie 1/3 pozycji zrealizowana na 30pip a reszta leci dalej na 1.0450. W miedzyczasie cena teraz stara sie przebic przez mniej wazny lokalny opor. Jak przebije powinno dolecie do mojego tp jak nie to pozycja zabezpieczona na +10. Pozdrawiam;)

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

USD/CAD:
1. RETEST OPADAJACAJ TL OD GORY
2. OPOR H4/D1
3. WCZESNIEJSZE ODBICIE OD FIB 50%
4. warto poczekac na zdecydowane potwiedzenie PA np ze strony H1/H4 w tym rejonie
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

rafmax pisze:USD/CAD:
2. OPOR H4/D1
4. warto poczekac na zdecydowane potwiedzenie PA np ze strony H1/H4 w tym rejonie

Zaczyna Tworzyć się świeca pinbarowa na m15 chyba dobra pora na wejscie w longa :)
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nowy123 pisze:
menago pisze:Pozdro
Nowy123 pisze:
menago pisze:siemanko wszystkim,dawno nie pisalem,ale Was czytam,co jakis czas
jak myslicie o ejku,czy bedzie na 127,500 okolice,jak wroca jankesi z lanchu bo u nich teraz 12,29,czy bedzie swing ??? jezeli konczy sie fala b
hej

nie wiem ja wziolem na 126 92 S z sl nad szczytem juz przestawilem sl na zysk chodz by 15 pisowy jak by mili ta wersje grac czyli analogie z 120 poprawiajac szczyty bez ryzyka nie raz nie ma pipsow

moim skromnym zdaniem powinnismy jeszcze jedno zejscie w dol miec, czasowo przy takim spadku 300 pisa za szybka ta korekta by wyszla ktory juz by miala nas doprowadzic do nastepnej falki wzrostowej np na 200 300 pisa

zobaczymy co Azja zrobi dzis w nocy :)
no wlasnie ,bo nikei juz tez odrobil,trochu strat,a z jenem jest teraz gra pod wyniki kwartalne w marcu ,czyli bilans handlu zagranicznego,jak bedzie lepszy po oslabieniu jena,to beda grube wzrosty,no i nasze pmi byly w miare,a chinkie zajebiste,to i moga poczarowac,poczekam z zamknieciem ,albo ustawieniem stopki do 20-ej
dokladnie NIKKIE pod oporami czeka 11400

nic jesli nie bedzie zejscia trzeba bedzie sie obracac gdy nastapi nastepna fala nawet by nas moglo pod 50 % fibo zaprowadzic

mysle ze zaraz bedziemy wiedzieli, jankessi juz pojedli,teraz bujaja,jak sesja sie skonczy na plus,a na to wychodzi,to beda dalsze wzrosty 5 i 3 korekcyjne
p.s.
nie kloccie sie ,szkoda czsu i zajecia glowy czym innym jak rynkiem

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

szczudlo6 pisze:
rafmax pisze:USD/CAD:
2. OPOR H4/D1

Zaczyna Tworzyć się świeca pinbarowa na m15 chyba dobra pora na wejscie w longa :)

ja bede czekał na potwierdzenie cn z H1.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

rafmax
poczekam z Tobą :)bo nie ma co sie napalać, lepiej stracić okazje niż pieniądze:)
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

menago
Pasjonat
Pasjonat

BOCZEK pisze:pokaz te 5 fal https://www.tradingview.com/
ona terasz sie tworzy,ale sie nad nia zastanawiam jak teraz patrze,bo 4 naszla na 1,czyli z teorii lipa,nie przyjrzalem sie wczesniej,a niedawno odpalilem platforme,znowu moj pospiech,,

Zablokowany