menago pisze:Pozdro
no wlasnie ,bo nikei juz tez odrobil,trochu strat,a z jenem jest teraz gra pod wyniki kwartalne w marcu ,czyli bilans handlu zagranicznego,jak bedzie lepszy po oslabieniu jena,to beda grube wzrosty,no i nasze pmi byly w miare,a chinkie zajebiste,to i moga poczarowac,poczekam z zamknieciem ,albo ustawieniem stopki do 20-ej[/quote]Nowy123 pisze:hejmenago pisze:siemanko wszystkim,dawno nie pisalem,ale Was czytam,co jakis czas
jak myslicie o ejku,czy bedzie na 127,500 okolice,jak wroca jankesi z lanchu bo u nich teraz 12,29,czy bedzie swing ??? jezeli konczy sie fala b
nie wiem ja wziolem na 126 92 S z sl nad szczytem juz przestawilem sl na zysk chodz by 15 pisowy jak by mili ta wersje grac czyli analogie z 120 poprawiajac szczyty bez ryzyka nie raz nie ma pipsow
moim skromnym zdaniem powinnismy jeszcze jedno zejscie w dol miec, czasowo przy takim spadku 300 pisa za szybka ta korekta by wyszla ktory juz by miala nas doprowadzic do nastepnej falki wzrostowej np na 200 300 pisa
zobaczymy co Azja zrobi dzis w nocy
dokladnie NIKKIE pod oporami czeka 11400
nic jesli nie bedzie zejscia trzeba bedzie sie obracac gdy nastapi nastepna fala nawet by nas moglo pod 50 % fibo zaprowadzic
-- Dodano: wt 05-02-2013, 20:11 --
nie uważam sie za takiego i pisze wyraźnie --denne komentarze--ZielonaMgielka pisze:Nie schlebiaj sobie. Nie jestes GURUNowy123 pisze: pisalem ci cos bys grzecznie w moim kierunki przestał pisac te dennych komentarze nie wiem zazdroscisz bo sie zachowujesz jak dzieciak zamiast korzystac i zarabiać
Korzystac i zarabiac?
Przed chwila mowiles ze glupota jest wchodzenie wdlugo na fiberze a patrz gdzie jestesmy teraz.