DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
siemanko wszystkim,dawno nie pisalem,ale Was czytam,co jakis czas
jak myslicie o ejku,czy bedzie na 127,500 okolice,jak wroca jankesi z lanchu bo u nich teraz 12,29,czy bedzie swing ??? jezeli konczy sie fala b
jak myslicie o ejku,czy bedzie na 127,500 okolice,jak wroca jankesi z lanchu bo u nich teraz 12,29,czy bedzie swing ??? jezeli konczy sie fala b
- ZielonaMgielka
- Maniak
Czesc Menago,
Nie mam pojecia czy dojdzie do 127.5 ale 125 wyglada na mocne wsparcie gdzie mamy duze prawdopodobienstwo silnijeszej reakcji. Nie pekaj ... zaraz pewnie wypowie sie tutejszy GURU na temat ejka
http://screencast.com/t/CqlyKzli
Pozdro
Nie mam pojecia czy dojdzie do 127.5 ale 125 wyglada na mocne wsparcie gdzie mamy duze prawdopodobienstwo silnijeszej reakcji. Nie pekaj ... zaraz pewnie wypowie sie tutejszy GURU na temat ejka

Pozdro
Taaak, ja tez juz czekam na test tego pierwszego oporu w okolicy 1,5680.ZielonaMgielka pisze:Dwa obszary wysokiego prawdopodobienstwa reakcji na Kablu. O ile ten nizej jeszcze moze zostac zrealizowany to ten drugi daje nikle szanse na test w nadchodzacym czasie.
http://screencast.com/t/lChu0KKp8IM
mam nadzieje ze w ogole do niego dojdzie...
nie peniam,tylko nie chce mi sie l-ki wylaczac,a tam byl by zasieg 70,% flagi ,pproporca jak zwal tsak zwalZielonaMgielka pisze:Czesc Menago,
Pozdro
-
- Stały bywalec
fajny dzien duza zmiennosc 2 razy na l i raz na s 

hejmenago pisze:siemanko wszystkim,dawno nie pisalem,ale Was czytam,co jakis czas
nie wiem ja wziolem na 126 92 S z sl nad szczytem juz przestawilem sl na zysk chodz by 15 pisowy jak by mili ta wersje grac czyli analogie z 120 poprawiajac szczyty bez ryzyka nie raz nie ma pipsow
moim skromnym zdaniem powinnismy jeszcze jedno zejscie w dol miec, czasowo przy takim spadku 300 pisa za szybka ta korekta by wyszla ktory juz by miala nas doprowadzic do nastepnej falki wzrostowej np na 200 300 pisa
zobaczymy co Azja zrobi dzis w nocy

-- Dodano: wt 05-02-2013, 19:48 --
ZielonaMgielka
pisalem ci cos bys grzecznie w moim kierunki przestał pisac te dennych komentarze nie wiem zazdroscisz bo sie zachowujesz jak dzieciak zamiast korzystac i zarabiać
Pozdro[/quote]
no wlasnie ,bo nikei juz tez odrobil,trochu strat,a z jenem jest teraz gra pod wyniki kwartalne w marcu ,czyli bilans handlu zagranicznego,jak bedzie lepszy po oslabieniu jena,to beda grube wzrosty,no i nasze pmi byly w miare,a chinkie zajebiste,to i moga poczarowac,poczekam z zamknieciem ,albo ustawieniem stopki do 20-ejNowy123 pisze:hejmenago pisze:siemanko wszystkim,dawno nie pisalem,ale Was czytam,co jakis czas
nie wiem ja wziolem na 126 92 S z sl nad szczytem juz przestawilem sl na zysk chodz by 15 pisowy jak by mili ta wersje grac czyli analogie z 120 poprawiajac szczyty bez ryzyka nie raz nie ma pipsow
moim skromnym zdaniem powinnismy jeszcze jedno zejscie w dol miec, czasowo przy takim spadku 300 pisa za szybka ta korekta by wyszla ktory juz by miala nas doprowadzic do nastepnej falki wzrostowej np na 200 300 pisa
zobaczymy co Azja zrobi dzis w nocy
nie no, padłem, grasz pod kogoś analizy, sugerujesz się tym.Tommy_Boss pisze:Dziękujęadk pisze:3585 ?Tommy_Boss pisze:Co do Edka - pójdzie wyżej czy juz bedzie opadał ?
Za pytania typu, to pójdzie do góry czy na dół, i jak wysoko powinieno być automatyczne ostrzeżenie.
co innego pytania dot PA i S/Rów
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Eur/Usd przy 1.36 osiągnał fale B spadkowego trendu w teorii abc. Możliwe że spadnie do poziomu 1.330 - 1.328. Po tym może kontynuować główną trendecję wzrostową..
We will see
Jeśli ktoś chce fajnego longa na kilkanascie pipsów to polecam Aud/Usd. TP na 1.0470
We will see

Jeśli ktoś chce fajnego longa na kilkanascie pipsów to polecam Aud/Usd. TP na 1.0470

Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie schlebiaj sobie. Nie jestes GURUNowy123 pisze: pisalem ci cos bys grzecznie w moim kierunki przestał pisac te dennych komentarze nie wiem zazdroscisz bo sie zachowujesz jak dzieciak zamiast korzystac i zarabiać

Korzystac i zarabiac?
Przed chwila mowiles ze glupota jest wchodzenie w dluga na fiberze a patrz gdzie jestesmy teraz.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 19:11 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.