Edek +33
Kabel +19
Dwa zagrania. +52 pipsy
 Dzień na plus
 Dzień na plus  Na dzisiaj mi starczy, zaczynam weekend
 Na dzisiaj mi starczy, zaczynam weekend 

Dzień na plus
 Dzień na plus  Na dzisiaj mi starczy, zaczynam weekend
 Na dzisiaj mi starczy, zaczynam weekend 

- to dziwią mnie wyniki ogólne. Powinieneś spokojnie każdy miesiąc wychodzić na spory plus. Może warto przeanalizować ponoszone straty ?? Popraw mnie jeśli się mylę ale nie masz czegoś takiego jak "trade nie idzie zgodnie z planem więc trzeba szukać ucieczki" ?? Widzę że jak masz już straty to chyba zawsze jest to SL. Co prawda ich nie da się uniknąć ale na pewno część tradów przejawia sygnały że jednak nie idzie tak jak powinno i można z nich uratować więcej niż ustawiony SL.
 - to dziwią mnie wyniki ogólne. Powinieneś spokojnie każdy miesiąc wychodzić na spory plus. Może warto przeanalizować ponoszone straty ?? Popraw mnie jeśli się mylę ale nie masz czegoś takiego jak "trade nie idzie zgodnie z planem więc trzeba szukać ucieczki" ?? Widzę że jak masz już straty to chyba zawsze jest to SL. Co prawda ich nie da się uniknąć ale na pewno część tradów przejawia sygnały że jednak nie idzie tak jak powinno i można z nich uratować więcej niż ustawiony SL.
 guccon zgadzam się z tym co pisałeś. Trzeba rozważyć plan ucieczki jeśli nie idzie po mojemu
 guccon zgadzam się z tym co pisałeś. Trzeba rozważyć plan ucieczki jeśli nie idzie po mojemu  Nie wiem czy wychwyciłeś ale aktualnie zmieniam trochę styl gry. Od połowy miesiąca zacząłem grać na kilku kontach. Zacząłem grać na LT czego wcześniej nie robiłem. Ten plan powinien zawierać ucieczkę jeśli LT przebiją, bo znaczy to że powody do wejścia są zanegowane. Plan prowadzenia trejdu jest w fazie ewolucji
 Nie wiem czy wychwyciłeś ale aktualnie zmieniam trochę styl gry. Od połowy miesiąca zacząłem grać na kilku kontach. Zacząłem grać na LT czego wcześniej nie robiłem. Ten plan powinien zawierać ucieczkę jeśli LT przebiją, bo znaczy to że powody do wejścia są zanegowane. Plan prowadzenia trejdu jest w fazie ewolucji  Dodam tylko, że odkąd gram na LT + S/R idzie znacznie lepiej. Jeszcze te niepotrzebne straty wyeliminować. To co pisałeś, 3 wejścia edek, kabel, ejek. To były te same zagrania, zwiększyłem ryzyko razy 3. Powinno być jedno z tych zagrań. Plus plan ucieczki o którym pisałeś lub BE. Tego kabla wyżej też nie powinno być. Tym razem zysk był razy 2
 Dodam tylko, że odkąd gram na LT + S/R idzie znacznie lepiej. Jeszcze te niepotrzebne straty wyeliminować. To co pisałeś, 3 wejścia edek, kabel, ejek. To były te same zagrania, zwiększyłem ryzyko razy 3. Powinno być jedno z tych zagrań. Plus plan ucieczki o którym pisałeś lub BE. Tego kabla wyżej też nie powinno być. Tym razem zysk był razy 2 

Midas pisze:Gratulacje Adam ! Fajnie kosisz pipsiory
Dzięki wielkieMidas pisze:Podrawiam i życzę, żebyś już zawsze kosił tak pipsy jak dzisiaj
 Ja Tobie również życzę jak najlepszych wyników
 Ja Tobie również życzę jak najlepszych wyników  Podglądam zawsze dziennik i kibicuję
 Podglądam zawsze dziennik i kibicuję 
Dziękiguccon pisze:Jak patrzę ile czasami zgarniasz pipsów - za co ode mnie wielki szacun
 Każdy Twój post jest dla mnie wartościowy. Pozdrawiam
 Każdy Twój post jest dla mnie wartościowy. Pozdrawiam 

Brak zasad (jeszcze ich nie ustaliłem) - za dużo wejść.
 Brak zasad (jeszcze ich nie ustaliłem) - za dużo wejść.