Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!

aha, ok m5 max.
Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!
ee tam, ekonomiści ustalili miało być 1,1% a wyszło poniżej 0, w oczekiwaniach pominięcie takiego regularnego 'pominięcia" jakim jest dołączenie zapasów i eksportu to trochę przesadaNowy123 pisze:pr7emo pisze:mogą psikusa uczynićNowy123 pisze:fed nic nie powie nowego a jesli cos powie o szybszym zakonczeniu skupu bo w gospodarce lepiej sie dziejea to na korzyść USD by bylo
teoretycznie anale mówią że przestaną luzować, zastanawiające jest to w kontekście niskiego odczytu pkb, co było by uzasadnieniem żeby tego ruchu nie podejmowali (tak aby pasowały puzzle), jak ograniczą dodruk to mniej pieniądza na rynku, tym samym trudniej dostępny a więc cenniejszy
ale mam formę dziś na foreksie, mogę na olimpiade jechać
ale jakie niskie jest zgodne PKB bez zapsow ktore popsuły dane przez klif fiskalny , nastepna rewizja bedzie w gorespokojnie
potwierdzam, twoje posty są bardzo logiczne i sensowne[/quote]Scorpiman pisze:i ladny skalp poszedl na s EUR JPYNowy123 pisze:[quote="Scmój automat załadował już tam EUR/JPY SELL,Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!
więc według mnie masz rację![]()
![]()
wystarczy obserwowac
i brac c oswoje
bo jeszcze bankstre moze pobic
na koniec sesji UE no i jeszcze fed
freakout pisze:spójrzcie na swoich platformach jak zamknęła się świeca H4 na ejkujak dla mnie to nie koniec wzrostów
dzien sie nie skonczylfreakout pisze:spójrzcie na swoich platformach jak zamknęła się świeca H4 na ejkujak dla mnie to nie koniec wzrostów