to jest twoja stronka?
DayTrading: Środa 30.01.2013
Re: DayTrading: Środa 30.01.2013
pr7emo pisze:to jest twoja stronka?
nie, znalazlem ja
adk
Nie
Nie
A widzisz h1?rafmax pisze:Nie
Powodzenia
może zrobią z tego ścieżkę dźwiękową do filmu "Quantitative Easing"Nowy123 pisze:pr7emo pisze:to jest twoja stronka?
nie, znalazlem japiosenka wymiata
tak pod dzis 20 15 hymn
widze i notuje heheadk pisze:A widzisz h1?rafmax pisze:Nie
Powodzenia
mysle ze moga miec problem ze wsparciem na 1,5765 i 1,5740
jak peknie to drugie to moze byc cienko
Jak obstawiasz 20? umocnienie dolca?rafmax pisze:widze i notuje heheadk pisze:A widzisz h1?rafmax pisze:Nie
Powodzenia
mysle ze moga miec problem ze wsparciem na 1,5765 i 1,5740
jak peknie to drugie to moze byc cienko
dobre pytanie. jakos dzis mnie troche dziwi ta "euforia" na edku, wydaje mi sie to jakies naciagane, wiec moze go sciagnac na doł??adk pisze:rafmax pisze:adk pisze:
Jak obstawiasz 20? umocnienie dolca?
A Ty?
Należałoby przypomnieć sobie ostatnią publikacje beżowej księgi, jest ona wydawana zawsze przez posiedzeniem fomc, ocena gospodarki USA była dobra (jezeli dobrze pamiętam, a chyba dobrze) i chyba ta ostatnia publikacja będzie miała wpływ na to co dziać sie będzie po 20, na to co usłyszymy i jaka będzie reakcja rynku.
Obstawiam umocnienie dolara.
Przeglądałem sobie tez dzisiaj reakcje rynku podczas fomc w ostatnim roku i nie były one jakieś spektakularne więc nie należy spodziewać się fajerwerków i dzisiaj. Tak to imho wygląda.
co do danych jeszcze, dzisiejsza publikacja danych po 14 (mówię o kablu) które były dość istotne i brak wyraźnej reakcji na nie, być może wzajemnie się zniosły choć uważam że sygnał dotyczący PKB ma większe znaczenie zwłaszcza że ADP został obniżony przed publikacją, utwierdza mnie w przekonaniu że naturalnym kierunkiem jest chyba północ.
Obstawiam umocnienie dolara.
Przeglądałem sobie tez dzisiaj reakcje rynku podczas fomc w ostatnim roku i nie były one jakieś spektakularne więc nie należy spodziewać się fajerwerków i dzisiaj. Tak to imho wygląda.
co do danych jeszcze, dzisiejsza publikacja danych po 14 (mówię o kablu) które były dość istotne i brak wyraźnej reakcji na nie, być może wzajemnie się zniosły choć uważam że sygnał dotyczący PKB ma większe znaczenie zwłaszcza że ADP został obniżony przed publikacją, utwierdza mnie w przekonaniu że naturalnym kierunkiem jest chyba północ.
- Tommy_Boss
- Pasjonat

A czy ten huragan w USA może mieć jakiś wpływ ?? Tak pytam bo nie wiem 
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں