freakout pisze:złotko i sreberko pięknie prują w góręzłoto z TP na 1695, srebro z TP na 32.7
DayTrading: Środa 30.01.2013
Re: DayTrading: Środa 30.01.2013
mogą psikusa uczynićNowy123 pisze:fed nic nie powie nowego a jesli cos powie o szybszym zakonczeniu skupu bo w gospodarce lepiej sie dziejea to na korzyść USD by bylo
teoretycznie anale mówią że przestaną luzować, zastanawiające jest to w kontekście niskiego odczytu pkb, co było by uzasadnieniem żeby tego ruchu nie podejmowali (tak aby pasowały puzzle), jak ograniczą dodruk to mniej pieniądza na rynku, tym samym trudniej dostępny a więc cenniejszy
ale mam formę dziś na foreksie, mogę na olimpiade jechać
Ostatnio zmieniony 30 sty 2013, 16:43 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!! 
mój automat załadował już tam EUR/JPY SELL,Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!
więc według mnie masz rację
- klimokrates
- Pasjonat

EU M15 odbicie od górnej linii kanału, ciekawe czy H1 pod kreską się zamknie 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- richard.cali
- Pasjonat

i tak dobrze jest...poraz kolejmy pozostawmy wykończenie MistrzomScorpiman pisze:aktualnie automat jest bez pozycjirichard.cali pisze:Scorpiman siedzisz w S, czy po prostu udało Ci się z tą e-lką?
może czeka na jakąś dywergencjebo na tym się opiera
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
pr7emo pisze:mogą psikusa uczynićNowy123 pisze:fed nic nie powie nowego a jesli cos powie o szybszym zakonczeniu skupu bo w gospodarce lepiej sie dziejea to na korzyść USD by bylo
teoretycznie anale mówią że przestaną luzować, zastanawiające jest to w kontekście niskiego odczytu pkb, co było by uzasadnieniem żeby tego ruchu nie podejmowali (tak aby pasowały puzzle), jak ograniczą dodruk to mniej pieniądza na rynku, tym samym trudniej dostępny a więc cenniejszy
ale mam formę dziś na foreksie, mogę na olimpiade jechać
ale jakie niskie jest zgodne PKB bez zapsow ktore popsuły dane przez klif fiskalny , nastepna rewizja bedzie w gore
- ForexTig3r
- Maniak

A jak Ben będzie mówił o zakończeniu skupu?
To oczywiste było już planowane, a dzisiejsze wyniki to nie na dziś bo Ben szykował się na mowę wcześniej.
Co myślicie??
To oczywiste było już planowane, a dzisiejsze wyniki to nie na dziś bo Ben szykował się na mowę wcześniej.
Co myślicie??
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
i ladny skalp poszedl na s EUR JPYScorpiman pisze:mój automat załadował już tam EUR/JPY SELL,Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!
więc według mnie masz rację
potwierdzam, twoje posty są bardzo logiczne i sensowneNowy123 pisze:i ladny skalp poszedl na s EUR JPYScorpiman pisze:mój automat załadował już tam EUR/JPY SELL,Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!
więc według mnie masz rację![]()
![]()
wystarczy obserwowac
i brac c oswoje
bo jeszcze bankstre moze pobic
na koniec sesji UE no i jeszcze fed