freakout pisze:złotko i sreberko pięknie prują w góręzłoto z TP na 1695, srebro z TP na 32.7

freakout pisze:złotko i sreberko pięknie prują w góręzłoto z TP na 1695, srebro z TP na 32.7
mogą psikusa uczynićNowy123 pisze:fed nic nie powie nowego a jesli cos powie o szybszym zakonczeniu skupu bo w gospodarce lepiej sie dziejea to na korzyść USD by bylo
mój automat załadował już tam EUR/JPY SELL,Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!
i tak dobrze jest...poraz kolejmy pozostawmy wykończenie MistrzomScorpiman pisze:aktualnie automat jest bez pozycjirichard.cali pisze:Scorpiman siedzisz w S, czy po prostu udało Ci się z tą e-lką?
może czeka na jakąś dywergencjebo na tym się opiera
pr7emo pisze:mogą psikusa uczynićNowy123 pisze:fed nic nie powie nowego a jesli cos powie o szybszym zakonczeniu skupu bo w gospodarce lepiej sie dziejea to na korzyść USD by bylo
teoretycznie anale mówią że przestaną luzować, zastanawiające jest to w kontekście niskiego odczytu pkb, co było by uzasadnieniem żeby tego ruchu nie podejmowali (tak aby pasowały puzzle), jak ograniczą dodruk to mniej pieniądza na rynku, tym samym trudniej dostępny a więc cenniejszy
ale mam formę dziś na foreksie, mogę na olimpiade jechać
i ladny skalp poszedl na s EUR JPYScorpiman pisze:mój automat załadował już tam EUR/JPY SELL,Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!
więc według mnie masz rację
potwierdzam, twoje posty są bardzo logiczne i sensowneNowy123 pisze:i ladny skalp poszedl na s EUR JPYScorpiman pisze:mój automat załadował już tam EUR/JPY SELL,Nowy123 pisze:pisze wam ze EUR JPY juz nie robi nowych szczytow pomimo ze EUR USD probuja podciagac przed koncem UE sesji i poprawiaja szczyty i lapka czerowna powinna wam sie zapalic !!!
więc według mnie masz rację![]()
![]()
wystarczy obserwowac
i brac c oswoje
bo jeszcze bankstre moze pobic
na koniec sesji UE no i jeszcze fed