4expage pisze:co to było o 12:00 - porażka...ach ten rynek
-- Dodano: pt 25-01-2013, 13:23 --
teraz w dół ? czy w górę ? Jak sądzicie?
Euforia trwa w najlepsze jakby Niemcy były całą Europą więc trudno odgadnąć.....może w weekend pojawi się więcej głosów poza Italią która już zajmuje stanowisko wobec mocnego Euro....
Bo Niemcy są całą Europą
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
jurcik, ale to dopiero pod wzroście rentowności, jak na razie dziś może być trend kontynuowany jak dla mnie. Jak mają za dużo kasy to mogą podkupić ten dług też... ale to może być zbyt ryzykowne
Nowy123 pisze:z czego sie ciesz rynki ze kasy mnie EUR hahah i euforia jk sciagana jest nadplynnosc to zla informacja dla rynkow akcji
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:45 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Nowy123 pisze:z czego sie ciesz rynki ze kasy mnie EUR hahah
Ciekawe co autor tego postu chciał powiedzieć
We going DOWN
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:49 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Też tak miałem, rzeczywistość nade mną nie nadążała
Terminator
ja tam jednak optymistycznie, trochę na totolotka, ale wziołem L z 122.09 SL na 122 TP 122,75
myślę ze jak edek przejdzie przez 1,344 i się tam utrzyma dobry znak
jak wejdzie powyżej 122.36 to kolejne większe L gdzieś powyżej 122,5 z TP+8
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:57 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!