Bo Niemcy są całą Europąjurcik pisze:Euforia trwa w najlepsze jakby Niemcy były całą Europą więc trudno odgadnąć.....może w weekend pojawi się więcej głosów poza Italią która już zajmuje stanowisko wobec mocnego Euro....4expage pisze:co to było o 12:00 - porażka...ach ten rynek
-- Dodano: pt 25-01-2013, 13:23 --
teraz w dół ? czy w górę ? Jak sądzicie?
DayTrading: Piątek 25.01.2013
- ForexTig3r
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 25.01.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
jurcik, ale to dopiero pod wzroście rentowności, jak na razie dziś może być trend kontynuowany jak dla mnie. Jak mają za dużo kasy to mogą podkupić ten dług też... ale to może być zbyt ryzykowne

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p549850 żółta koncepcje trochę wygięli...
ale zacznij pisać ze zrozumieniem, proszęNowy123 pisze:z czego sie ciesz rynki ze kasy mnie EUR hahah i euforia jk sciagana jest nadplynnosc to zla informacja dla rynkow akcji
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p549850 żółta koncepcje trochę wygięli...
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:45 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
Mpapiez
a Możn prosi polsku po ? Ni rozumie hoooooooyaa ! :DxP euforia kasztan - drzewko, samochó, baba siekierka chłop.Nowy123 pisze:z czego sie ciesz rynki ze kasy mnie EUR hahah i euforia jk sciagana jest nadplynnosc to zla informacja dla rynkow akcji
- ForexTig3r
- Maniak

Ciekawe co autor tego postu chciał powiedziećNowy123 pisze:z czego sie ciesz rynki ze kasy mnie EUR hahah
We going DOWN
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:49 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- zastapmnie
- Pasjonat

on ma przeskoki myślowe i połyka niektóre wyrazy z rozpędu
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
-
Mpapiez
Mnie więcej napisał to samo co ja post wyżejForexTig3r pisze:Ciekawe co autor tego postu chciał powiedziećNowy123 pisze:z czego sie ciesz rynki ze kasy mnie EUR hahah
Gość kompletnie chyba nie czyta tego co pisze.
a moze optymistycznie
mysli tak szybko, ze nie moze wszystkiego przekazac przez klawiature
- ForexTig3r
- Maniak

Też tak miałem, rzeczywistość nade mną nie nadążała 
Terminator

Terminator
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ja tam jednak optymistycznie, trochę na totolotka, ale wziołem L z 122.09 SL na 122 TP 122,75ForexTig3r pisze: We going DOWN
myślę ze jak edek przejdzie przez 1,344 i się tam utrzyma dobry znak
jak wejdzie powyżej 122.36 to kolejne większe L gdzieś powyżej 122,5 z TP+8
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:57 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
JASNEMpapiez pisze:rafmax pisze:1,3465-80 strefa oporu, wiec jak by miało sie odwracac to w tych okolicach. nalezy obserwowac PA w tym rejonieroberttheus pisze:Porażka jak smok... do 1.348 dojda?
U mnie strefa oporu to 50-65, a następny "500". Mógłbyś wrzucić rysunek dlaczego masz 65-80 ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.