bryczki
Re: bryczki
nie które elektyki można ładować u siebie w garażu,ze zwykłego kontaktu... dało by rade, w korkach dało by rade, ile razy mnie to denerwuje, stoisz w korku i placek, a to auto ci chodzi się grzeje, choć dobre są te patenty stop-go, niestety moje auto tego nie posiada
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
W Europie elektryczne mają racje bytu , w Polsce może za 10,15 lat.
Złodzieje wiedzą co robią i nie będą kraść samochodów , których w Polsce jak na lekarstwo i imiennie można wskazać właściciela pojazdu.
Szkoda , że w Polsce samochody są tak drogie , gdyby ceny były jak w Europie Zachodniej to więcej nowych samochodów można by spotkać na ulicach. A tak z polskimi cenami przewagę mają samochody między 10 a 20 rokiem "życia"
Złodzieje wiedzą co robią i nie będą kraść samochodów , których w Polsce jak na lekarstwo i imiennie można wskazać właściciela pojazdu.
Szkoda , że w Polsce samochody są tak drogie , gdyby ceny były jak w Europie Zachodniej to więcej nowych samochodów można by spotkać na ulicach. A tak z polskimi cenami przewagę mają samochody między 10 a 20 rokiem "życia"
do tego dochdzi jeszcze szarpanina z rajchu i masz babo placek. Może warto by się zastanowić improtem aut na wschód, ale tam pewnie już są działający w tym temacie sądząc po ukraińskich ciężarówkach mknących z lawetami pełnymi używanych Niemców
-- Dodano: pt 25-01-2013, 11:31 --
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... ropie.html
-- Dodano: pt 25-01-2013, 11:33 --
widziałem artykuł/zestawienie w którym wyliczone było ile auta możesz sobie kupić za średnią pensje każdego euro kraju. Jak znajdę to wrzucę.
-- Dodano: pt 25-01-2013, 11:37 --
chyba nie znajdę, ale wynikało z niej ze jako naród pracujemy najdłużej żeby zarobić sobie na nowe auto, takie zestawienie plac średnich krajowych i porównanie ich do cen auta.
-- Dodano: pt 25-01-2013, 11:31 --
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... ropie.html
-- Dodano: pt 25-01-2013, 11:33 --
widziałem artykuł/zestawienie w którym wyliczone było ile auta możesz sobie kupić za średnią pensje każdego euro kraju. Jak znajdę to wrzucę.
-- Dodano: pt 25-01-2013, 11:37 --
chyba nie znajdę, ale wynikało z niej ze jako naród pracujemy najdłużej żeby zarobić sobie na nowe auto, takie zestawienie plac średnich krajowych i porównanie ich do cen auta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Samochody z Polski cieszą się powodzeniem w...... Afganistanie 

Cacko
Wystarczy wejść na strony konkretnych marek w Holandii, Anglii czy Niemczech i porównać podaną cenę z polskimi ofertami. O ile segment niski jest porównywalny z polskimi cenami to już średni, premium i superauta stanowią inny świat

Cacko

Wystarczy wejść na strony konkretnych marek w Holandii, Anglii czy Niemczech i porównać podaną cenę z polskimi ofertami. O ile segment niski jest porównywalny z polskimi cenami to już średni, premium i superauta stanowią inny świat

swoją drogą chłopaki dobrze kombinują
http://www.v10.pl/Toyota,i,BMW,wspolnie ... um=twitter
dwa duże i mocne koncerny... kolejny GM?
to jest i8 czy M1 roadster?
http://www.v10.pl/Toyota,i,BMW,wspolnie ... um=twitter
dwa duże i mocne koncerny... kolejny GM?
to jest i8 czy M1 roadster?
Tak myślę!
Tak myślę!
To teraz czas na fuzje Mercedesa z Honda. Mysle ze wyniki bylyby piorunujace.
Jakby mnie bylo stac to bym sobie jako zabawke zmajstrowal cos takiego:

lub cos w tym stylu:

Jakby mnie bylo stac to bym sobie jako zabawke zmajstrowal cos takiego:

lub cos w tym stylu:

"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Mnie bardzo podoba się Audi Q7, zresztą w ogóle jestem fanem tej marki.
Ostatnio miałem okazję przejechać się tym autem.... REWELACJA.

Też kiedyś jechałem Q7 mojego kumplami, co prawda 5 letni, ale wrażenia z jazdy,komfort,moc,zawieszenie,cisza........wszystko nieporównywalne z jakimkolwiek innym samochodem. A za dobry rok wchodzi następca q7 .audia66 pisze:Mnie bardzo podoba się Audi Q7, zresztą w ogóle jestem fanem tej marki.Ostatnio miałem okazję przejechać się tym autem.... REWELACJA.
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
Elektryczne auto fajne, fajne, tylko w polskich warunkach niepraktyczne.