FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Re: FXsalt , www.fxsalt.com

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

gvizdek pisze:Czy ktoś z was kontaktował się ostatnio z biurem obsługi klienta? Nie moge się dodzwonic. Ma ktoś podobny problem. Po za tym nie moge zalogowac sie na stronie...... Przez chwile myslałem, że zapomniałem hasło. Ale gdy staram się wysłać przypomnienie , widze komnikat, ze mojego adresu nie ma w ich bazie. Jakbym nie był zarejestrowany. O co tu chodzi. Dodam ze w mt4 loguje się na konto bez problemu . Help!!

Zmieniali stronę - stąd pewnie błąd. Wyślij spokojnie do nich maila.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
gvizdek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: gvizdek »

Problem już rozwiązany. :) Po nie udanych próbach kontaktu , skontaktował się ze mną pracownik. Wyjaśnił sprawe. Numer do help desk już aktywny:)

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

ocznos pisze:Witam

W FXSALT jestem od trzech tygodni - jestem bardzo zadowolony.
Kasy jeszcze nie wyplacalem, ale widze ze to sie odbywa bez problemow.

Mam pytanie - jak jest z ta dzwignia 1- 500 ?
Czy ta dzwingia 1:500 jest na stale, czy sa jakies widelki.
Chodzi mi o to czy po przekroczniu np 10 000$ dzwignia zostaje zmieniona
na 1:100

Dziekuje za odpowiedz.
1:500 Account Balance up to 2,500 USD (lub proporcjonalna kwota w innej walucie)
1:400 Account Balance up to 5,000 USD (lub proporcjonalna kwota w innej walucie)
1:300 Account Balance up to 7,500 USD (lub proporcjonalna kwota w innej walucie)
1:200 Account Balance up to 10,000 USD (lub proporcjonalna kwota w innej walucie)
1:100 Account Balance over 10,000 USD (lub proporcjonalna kwota w innej walucie)
Od Traderów dla Traderów

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Mam pytanie...Czy u Was tez platforma wylacza sie o 22GMT na 10min?
Dopiero teraz to zauwazylem i z leksza dziwne to. Rozumie rozszerzenie spreadu, ale zawieszenie platformy co wieczor na tyle to kiepszczyzna.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

MajorGC pisze:Mam pytanie...Czy u Was tez platforma wylacza sie o 22GMT na 10min?
Dopiero teraz to zauwazylem i z leksza dziwne to. Rozumie rozszerzenie spreadu, ale zawieszenie platformy co wieczor na tyle to kiepszczyzna.
Odpowiedź od FxSalt:

10 minut przerwy o 22 to normalne działanie platformy - chodzi o zabezpieczenie kont Klientów w czasie rolowania i po nim, dopóki feed się wystarczająco nie ustabilizuje. 2 minuty stosowane wcześniej nie wystarczały, więc przyjęliśmy zasadę "lepiej zapobiegać niż leczyć"
Od Traderów dla Traderów

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Akhh pisze:
MajorGC pisze:Mam pytanie...Czy u Was tez platforma wylacza sie o 22GMT na 10min?
Odpowiedź od FxSalt:

10 minut przerwy o 22 to normalne działanie platformy - chodzi o zabezpieczenie kont Klientów w czasie rolowania i po nim, dopóki feed się wystarczająco nie ustabilizuje. 2 minuty stosowane wcześniej nie wystarczały, więc przyjęliśmy zasadę "lepiej zapobiegać niż leczyć"
Troche to lipa dla ludzi, ktorzy w danym momencie maja otwarta pozycje, a wszystko sie w takim momencie moze zdarzyc :)
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

MajorGC pisze:
Akhh pisze:
Odpowiedź od FxSalt:

Troche to lipa dla ludzi, ktorzy w danym momencie maja otwarta pozycje, a wszystko sie w takim momencie moze zdarzyc :)

W sumie po zamknięciu sesji w USA przez 1-2h nic się nie dzieje. Oczywiście są wyjątki, ale bardzo rzadko. Ciężko mi się wypowiadać na ile to dobra taktyka ze strony FxSalt.
Od Traderów dla Traderów

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

W kazdym badz razie dzieki za info.
Troche zdziwiony bylem jak mi sie dwa dni z rzedu zwiesila platforma w tych godzinach czego wczesniej nie zauwazylem.

I tak nie ma co na nich narzekac, musze przyznac ze w godzinach kiedy ja traduje jakies dziwne akcje mi sie nie zdazyly.

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

Pytanko, już długi ... bardzo długi czas nie wypłacałem srodków z konta (zawsze przez moneybookers) teraz przelewy realizuje Bz wbk ale to oznacza, że specjalnie muszę założyć u nich konto? Aktualnie mam v PKO BP. Chcę zmienić konto w fxalcie na naszą walutę, zastanawiam się czy normalnie mogę w tedy przelać kasę z konta PKO czy muszę dreptać do Bz wbk. :roll:
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

maserati pisze:Pytanko, już długi ... bardzo długi czas nie wypłacałem srodków z konta (zawsze przez moneybookers) teraz przelewy realizuje Bz wbk ale to oznacza, że specjalnie muszę założyć u nich konto? Aktualnie mam v PKO BP. Chcę zmienić konto w fxalcie na naszą walutę, zastanawiam się czy normalnie mogę w tedy przelać kasę z konta PKO czy muszę dreptać do Bz wbk. :roll:

Nie musisz. Oni przelewają pieniądze przez BZ WBK, natomiast Ty możesz mieć konto w dowolnym banku.
Od Traderów dla Traderów

ODPOWIEDZ