korzystał i tak się składa, że z dniem dzisiejszym przestał.czerwinek pisze:tak z innej beczki czy ktoś korzystał z usług xemarkets?
Żeby nie zaśmiecać wątku można pisać na priv
Wybrałem kilka miesięcy tego broka ze względu na to, że gram w pracy i inni brokerzy byli zablokowani (ich serwery). Jak znalazłem XEM to byłem szczęśliwy i nie narzekałem.
Jest jeden plus broka: na prawdę bardzo szybka realizacja zleceń... ALE!! kiedy wyszło, że to broker jest dawcą kapitału a nie ja to ta realizacja zleceń doprowadzała mnie czasami do szału... na prawdę. Cena potrafiła tak odlecieć a oni nic... czekam czekam i wku...wienie rośnie - czyli ten plus zamienił się w wiellki minus.
Drugi minus to duże spready.
Trzeci minus to wypłaty... miałem problem w ogóle dogadać się z tymi ludźmi (mają pomoc na chacie). O co nie zapytałem to wklejali mi tekst z regulaminu. Trzeba było tłumaczyć jak dla debila o co chodzi. Jednego dnia jeden z help desk mówił co innego a kolejnego dnia kolejny koleś znowu swoje i tym sposobem czekałem na wypłatę ponad 2 tygodnie.
Krótko mówiąc nie polecam.
Od dzisiaj zacząłem na Armadzie. Jak na razie ok. Mają dobry helpdesk bo wczoraj sporo pisałem z nimi, szybko odpowiadają mailowo bez żadnych żenujących zwrotów jak w XEM "Please SIr, kindly notice..bla bla"