bryczki

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

bryczki

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

nie mogę znaleźć jakoś tematu na forum o furkach.
wiec postanowiłem założyć, w celu aby podyskutować.
i tak nie pierwszy ogień rzucam prze cudne infiniti q50
Obrazek
Obrazek

Auto moim zdaniem jest wysmakowane, widać po nim ze wywodzi się z azji, ma w sobie coś z samuraja, wreszcie coś innego, nie wiem czy w projektowaniu brał udział jakiś włoch, ale najważniejsze ze nie widać w nim nawet cala niemieckiego auta, które wyglądają nowocześnie, ale w zasadzie tak samo.

Silniki jakie znajdą się w tamtejszej ofercie to 3,7-litrowe V6 o mocy 328 KM oraz 3,5-litrowe V6 generujące 302 KM. Ta jednostka współpracuje jednak z silnikiem elektrycznym o mocy 67 KM

Niby ma być konkurencją dla bmw 5, audi a6, ale sam by ją zestawił z bmw6 grancoupe albo audi a7, a skoro już mowa o tych autach, to pojawiała się też nowa seria 6 w zajebistej odmianie MPOWER

Obrazek
Obrazek
Obrazek

osobiście bardziej widzi mi się q50 z przodu i z boku, z tyłu ładniejsze jest bmw, wnętrze bmw jest bardziej miłe dla oka, w infiniti drażnią mnie te skośne wloty powietrza, niczym w hjundaju i30 , czyli paranoja, bo patrząc się na nie, czuję sie tak, jak by patrzył się na mnie gościu z zezem. Mam takiego kolegę w pracy, wołamy na niego snajper -- nie oficjalnie. jak patrzyliście się takiemu gościowi w oczy to rozumiecie co czuję.
Wracając do tematu, mercedes tez pokazał coś ciekawego, nie wiem po co to ale fajne jest w 80%,( 20% to....o tym pod koniec), i pewnie zjadą się kupcy, czyli ci których nie stać na CLS, mało tego CLA (bo o tym modelu literki) będą mogły również kupić osoby których nie stać na nową C klasse, ma być 10 koła tańsza od klasy C (choć mając 120tysi w kieszenie i wszytko wydać na furę...). Ciekawe gdzie tkwi haczyk? Może nie otwierają sie tyle drzwi, albo w standardzie dostajesz te ma maxa brzydkie czarne felgi (...i nie możesz ich odręcić bo specjalny klucz to opcja za 30 tysi), które w połączeniu ze srebrym lakierem wygląda jak ....brakuje mi porówania.... ech szkoda, mogło być komicznie.
Patrząc się jednak na tego nowego merca trudno oprzeć się wrażeniu ze ma w sobie coś z reno tali czy fiata sieny, czyli kompletnie nie pasujący bagażnik. A może to przez to boczne przetłoczeni niczym w nowej S klasie? Sami popatrzcie. choć wnetrze fajne, po stronie pasażera przypomina trochę syrenkę, czyli goła blacha, choć tutaj pewnie jakaś plastikowa skóra czy inny para karbon.
Obrazek

acha, no i tojotka zaprezentowawszy nową corrollę furię conccept, czyli nowego aurisa, choć mam dziwę wrażenie ze to nić innego jak honda civic. Ciekawe czemu furia, może tego gościu co projektował civica honda zwolniła, dostał atak furri... o może to jakieś nowe modne filozoficzne japońskie słowo, czy skrót, tak jak omg czy imo...

Obrazek

to na tyle.
jak pojawi się jakaś nowość proszę śmiało się udzielać

no i porównanie wnętrza nowego merca CLS do SYRENA 104
Obrazek
Obrazek
prawda ze prawa strona łudząco podobna ??
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Re: bryczki

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Hej Boczek,
Bryczki swietne, a teraz przygladnij sie dokladnie wnetrzu infinity. Spojz w kierunku kierownicy. Czy jakos dziwnie nie rzuca skojazen?
Ja wiem ze to paranoicznie zabrzmi, ale to wyglada jak kozleca glowa :D troche nasuwaja sie poganskie/satanistyczne a pewnie i ktos powie masonskie symbole :D
r,id,d142NDA7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2YvanBlZy8zMDQ5OC9pbmZpbml0aS1xNTAtNy5qcGVnO21edHJ1ZTt0XmpwZztzXm1vdG87ZnReMQ==.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Moje marzenie motoryzacyjne, a na razie musi wystraczyć III.;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Ten jeździ, jak oglądałem filmik to pierwsze co mnie wprawiło w osłupienie, to to że ten silnik jest zamontowany z przodu, chyba ze to imitacja. Od razu zacząłem się zastanawiać jak ten gościu siedzi w środku, cóż, na tylnej kanapie nie było więcej miejsca niż z przodu, a kierowca się jednak zmieścił. Na tych zlotach, auto pewnie budzi pytanie; co to jest ten maluch? :mrgreen:
Tak myślę!

Awatar użytkownika
colt113
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: colt113 »

Jak ktoś chce nacieszyć oczy bez zbędnego czytania danych technicznych to zapraszam >>>> https://www.facebook.com/CoolCarsOnYourWall

i mały bonus http://www.youtube.com/watch?v=WZIp4ftTshk Ken Block ze swoimi powtarzanymi ujęciami powinien sie wstydzić
Olej wszystko! Gap się w wykres aż zrozumiesz po co się na niego tyle gapiłeś.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

najczęściej kradzione auta w PL :D

http://biznes.gazetaprawna.pl/galerie/6 ... panda.html

fiat cc, znalazł się na liście najprawdopodobniej z racji łatwości kradzieży tegoż wynalazku
Tak myślę!

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Obrazek
Obrazek
Obrazek

nowe porszeeeee zaprezenotowane we wrześniu czy kiedyś, miłe dla oka, czytłem ze to w pełni sprawny prototyp. Ciekawe kiedy wejdzie do sprzedaży, po ile i czemu tak drogo? Elektryczne jest trochę.
Jezdził ktoś z Was elektrycznym autem, tak z dobry tydzień, dobrze się jezdzi takimi autami, można poszaleć??

-- Dodano: pt 25-01-2013, 10:48 --

w tym porszeeee tylko wnętrze mi nie pasuje, wszędzie te wyświetlacze, jakieś dziwne tunele środkowe...
Tak myślę!

Michal87
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Michal87 »

Gdzie chcesz jeździć elektrycznym samochodem ? W Polsce takich stacji jest 27 więc to szaleństwo kupować takie auto :D
Mi się podoba Porshe Cayman ... tylko , że tutaj w kraju taki model jest droższy o ponad 200 tysięcy niż w UK -> jest o 100 % droższy

ODPOWIEDZ