1MilionDolars pisze:
1. Uruchomiłem robota na realu dokładnie na takich samych ustawieniach jak na demo, czy sobie poradzi, mam nadzieję, że tak, ale to zobaczymy za 3-4 miesiące.
W zasadzie mógłbym otwierać te pozycje ręcznie, ale przy wielkości 30-40 lotów to ja wysiadam i dlatego stworzyłem EA abym nie musiał sam otwierać takich pozycji, bo przy takiej kasie to moja psychika wysiada:)
2.Tak 25% ryzyka. Nie zamierzam na razie nic w nim zmieniać, jak się sprawdzi to i po co?
3. Nie obraź się, ale statementów nie udostępniam. Będę wpisywał codziennie pozycje, zaraz po ich otwarciu, to wystarczy abyście widzieli czy robot dział czy nie.
Nie obrażam się, bynajmniej. Życzę powodzenia, bo czegoś takiego jeszcze nie było i kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Ale też przyznam, że jestem ciekawy czy nie wyjdzie z powodu który podejrzewam.

Jeśli się nie uda to zapraszam do kontaktu ze mną bo być może będę mógł coś poradzić, tyle, że proszę pisać na PW (najlepiej kilka razy jeśli nie odpowiadam, info stąd trafia na moje spam konto i mogę przeoczyć), bo bywam tu bardzo rzadko. Czyli teraz powodzenia z jakby co to zapraszam.