1 Milion Dolarów w 4 miesiące....

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
1MilionDolars
Gaduła
Gaduła

Re: 1 Milion Dolarów w 4 miesiące....

Nieprzeczytany post autor: 1MilionDolars »

Hejka mam pytanie, czy istnieje jakiś tester strategii, abym mógł testować dwa lub więcej robotów jednocześnie?
Chodzi mi o to, że odpalam kilka robotów na jednym koncie. Jeżeli inwestuję stałą pozycją lota to nie ma problemu, testuję każdego z osobna i wyniki sobie dodaję, ale jak inwestuję zmienną wartością lota to wielkość pozycji jest ustalana od aktualnego MoneyManagement i tutaj by pasowało przetestować kilka robotów jednocześnie. Oczywiście mogę wyniki z każdego robota wrzucić do excela, ułożyć je chronologicznie i policzyć jakby to wyglądało gdyby pracowały razem na zmiennej wartości lota, ale jest to pracochłonne ... Jak ktoś zna taki tester to proszę o info.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Nie kulturalnie jest odpowiadac pytaniem na pytanie. Czasem mam wrazenie se wskakujesz na forum zgarnac troche info I zmywasz sie na dlugie tygodnie :584:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
1MilionDolars
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 1MilionDolars »

Kimkolwiek pisze:Nie kulturalnie jest odpowiadac pytaniem na pytanie. Czasem mam wrazenie se wskakujesz na forum zgarnac troche info I zmywasz sie na dlugie tygodnie :584:
Najmocniej przepraszam:):) Mietek był na realu ale obecnie go wyłączyłem, testuję jeszcze inne ustawienia. Jeśli chodzi o "zgarnąć trochę info" to poniekąd masz rację, przecież od tego m.in. jest forum, każdy chce się dowiedzieć czegoś nowego poszerzać swoją wiedzę i doświadczenie. Jak wrzucę na stałe EA na real to na pewno dam info w moim dzienniku. pozdrawiam

ODPOWIEDZ