Jak tam dziewczęta sobie radzicie?

Marcin widze ostro zasuwa ale ze ,,starej gwardii,, to chyba jeszcze tylko czerwinek na forum został...

od kiedy się łapie na starą gwardię ?Pełnomocnik pisze:Siema
Marcin widze ostro zasuwa ale ze ,,starej gwardii,, to chyba jeszcze tylko czerwinek na forum został...
JAREK Ty to jesteś prehistoriaJAREK67 pisze:od kiedy się łapie na starą gwardię ?Pełnomocnik pisze:Siema
Tak - dokładnie - jak widać poniżej wynik jest zadowalający - choć o włos mogło być TP.Kundziu pisze:Marcinie, czyli do końca stycznia jesteś tylko na Demo? Od real konto masz miesięczny odpoczynek.
Wejście dzisiejsze miałeś bardzo ładne. Zysk sądzę że będzie zacny.![]()
Gdy ja zaczynałem na forum to dominowały nicki o dacie rejestracji 2005, 2006 - teraz widać co się dzieje...Pełnomocnik pisze:Marcin widze ostro zasuwa ale ze ,,starej gwardii,, to chyba jeszcze tylko czerwinek na forum został...
Zeszli trochę niżej niż zakładałem.klonmarcin pisze:Wg mnie jeśli dojdą tam gdzie piszę tj. 3050-60 to zaryzykuję L - jeśli dzisiaj to 1/4 - jeśli d1 będzie sprzyjające to więcej.
Jak widać analiza się sprawdziła.klonmarcin pisze: Ale mnie ciągle ten L chodzi po głowie - głównie z powodu tego, że nie doszli poprzednim razem do złamanego wsparcia na d1 w okolicach 3160.