DayTrading: Środa 9.01.2012
Re: DayTrading: Środa 9.01.2012
te 686 to moze być już sygnał do dłuższych wzrostów, ja jednak eli narazie nei zarykuję, czekamy na sytuacion
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Gaduła
dlatego tam jest SL a TP na 292 proste. pozycja z 919.BOCZEK pisze:te 686 to moze być już sygnał do dłuższych wzrostów, ja jednak eli narazie nei zarykuję, czekamy na sytuacion
- wesoly mis
- Gaduła
Hej misiaki,
wiem że zbanujecie mnie totalnie ale wrzucę linka wartego przeczytania:
http://rzeczpospolita.nowyekran.pl/post ... dla-polski
P.S. Ja na niego głosowałem. To nie żart.
wiem że zbanujecie mnie totalnie ale wrzucę linka wartego przeczytania:
http://rzeczpospolita.nowyekran.pl/post ... dla-polski
P.S. Ja na niego głosowałem. To nie żart.
- atlanticos
- Maniak
ale urwał.... mówiłem że dywergencja na wzrosty jest na m5, m15 i m30
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
co oni tam w tych niemcach zaakceptowali?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- MowmiSasiad
- Pasjonat
co się dzieje na edku? jakiś short squeeze czy jak to czytacie?
- atlanticos
- Maniak
ja czytam to tak że idzie zgodnie z planemMowmiSasiad pisze:co się dzieje na edku? jakiś short squeeze czy jak to czytacie?

jak już to long squezze
zara bedzie info na http://www.forexfactory.com/news.php
zara bedzie info na http://www.forexfactory.com/news.php
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Gaduła
no co TY????atlanticos pisze:ale urwał.... mówiłem że dywergencja na wzrosty jest na m5, m15 i m30
dzień wygląda tak: pozycja z 91 załapała SL ciężko jest trafić z rana gdzie się zatrzymają choć przy 41 miałem duże opory jej nie zamknąć ale nie to trenuje:) luz, aktualnie poszedłem jeszcze na długo ja wspominałem z układu - chyba gram przeciwko sobie samemu ale to nie szkodzi i jedno i drugie jest zamknięte a jeszcze się coś zabrało dodatkowo. pozdrawiam do jutra dziś już odpoczynek. K.
- atlanticos
- Maniak
w okolicach 40 miales dywergencja na macd jak ta lala... tylko tluste L-ki klasc... bardziej czytelnego sygnalu od rynku nie można już chyba dostac było... i to na 3 interwałach czasowych...rynek nie mial siły dalej lecic w dół...winda sie zepsułaszybki_lopez_13 pisze:no co TY????atlanticos pisze:ale urwał.... mówiłem że dywergencja na wzrosty jest na m5, m15 i m30
dzień wygląda tak: pozycja z 91 załapała SL ciężko jest trafić z rana gdzie się zatrzymają choć przy 41 miałem duże opory jej nie zamknąć ale nie to trenuje:) luz, aktualnie poszedłem jeszcze na długo ja wspominałem z układu - chyba gram przeciwko sobie samemu ale to nie szkodzi i jedno i drugie jest zamknięte a jeszcze się coś zabrało dodatkowo. pozdrawiam do jutra dziś już odpoczynek. K.