nie wiedziałem ze w Polsce mamy qeMowmiSasiad pisze:Belka ponoć mówi o kończeniu luzowania złotego. Jak te wasze eLki? mam nadzieję że stopy wam je wywaliły
DayTrading: Środa 9.01.2012
Re: DayTrading: Środa 9.01.2012
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ale dostałam klapsa na na naszej złotówce
co robicie na bo ma duzy problem z oporem 87,90
chciwość jest dobra
-
- Gaduła
teraz czekam na pierwszą świece spadkową na M5 i jazda powinna iść.
mogłaś użyć sl-a pod wsparciempkubiu pisze:ale dostałam klapsa na na naszej złotówce

-- Dodano: śr 09-01-2013, 16:31 --
właśnie szybko wchodzi na m15 a nie robi sieki (czerwona, zielona, czerwona over and over again) ja bym poczekał jak h1ynki bedą się zachowywałyszybki_lopez_13 pisze:teraz czekam na pierwszą świece spadkową na M5 i jazda powinna iść.

sl to mam na 4,7
terz jen mnie intryguje nie wiem czy zamknąć choc sp500 idzie cały czas w gore
chciwość jest dobra
dziwne masz postrzeganie ;p wyjaśniaj więcej swój punkt widzeniapkubiu pisze:sl to mam na 4,7
4,7 to bardzo szeroki zakres, zakrawający na trend "kryzysowy", tu kłania się zarządzanie ryzykiem
h1, na moje h4 by sie trzecia podobna do tych dwu zrobiła
kanał małej korekty spadków przełamany, jedyne co to to h2 robią jakieś wsparcie dla spdków (wsparcie, bo od dołu jest wsparcie, ale to wsparcie może być wsparciem dla wzrostów)
kanał małej korekty spadków przełamany, jedyne co to to h2 robią jakieś wsparcie dla spdków (wsparcie, bo od dołu jest wsparcie, ale to wsparcie może być wsparciem dla wzrostów)
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Gaduła
właśnie szybko wchodzi na m15 a nie robi sieki (czerwona, zielona, czerwona over and over again) ja bym poczekał jak h1ynki bedą się zachowywałyszybki_lopez_13 pisze:teraz czekam na pierwszą świece spadkową na M5 i jazda powinna iść.

to czekaj ja wiem gdzie mam wziąć ja idą od góry a ty czekasz na H1 jak ja ją robię a nie czekam.
ZA TO EDEK ZACZYNA ŁADNIE SPADAĆ CIEKAWE GDZIE DOLECI 1,3023 A POTEM MOŻE NIŻEJ ???

to czekaj ja wiem gdzie mam wziąć ja idą od góry a ty czekasz na H1 jak ja ją robię a nie czekam.[/quote]szybki_lopez_13 pisze:właśnie szybko wchodzi na m15 a nie robi sieki (czerwona, zielona, czerwona over and over again) ja bym poczekał jak h1ynki bedą się zachowywałyszybki_lopez_13 pisze:teraz czekam na pierwszą świece spadkową na M5 i jazda powinna iść.
to znaczy ja trzymam tak jak Boczek S, nie chce mi się grać, jestem po pracy, zrobiłem dzienny plan, obserwuje sobie wykres, mniej angażując się w strategię gry