DayTrading: Środa 9.01.2012
Re: DayTrading: Środa 9.01.2012
na H1 jeszcze dywyrgencja pozostala + podwójne dno sie zaczyna klarowac wiec jeszcze mozemy troszku podciagnac UP
- atlanticos
- Maniak
napiszę coś z czym zapewno częśc się nie zgodzi ale to normalne że ilu traderów tyle analiz... uważam, że 3150 ponownie zobaczymy szybciej niż nam się wydaje, a raczej napewno szybciej niż 2950... Dywergencje o których pisałem oznaczające siłę rynku i jak dla mnie sprawdzające się w 9 na 10 przypadków to jedno, ale... kabel który jest mniej lub bardziej skorelowany z edkiem dotarł dziś do ważnego wsparcia, na obecną chwilę zostało ono wybronione, wyrysowała się na nim dywergencja pro wzrostowa na h4 co też daje do myślenia i jeśli kabel ma w perspektywie możliwośc wzrostów nawet w okolice 6200 to nie widzę jakoś możliwości żeby edek w tym samym czasie poleciał w przeciwną stronę... 1.30 raczej nie przetestujemy w tym tygodniu ale... pamiętajmy że to moja subiektywna analiza... poźniej dorzucę wykresy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Stały bywalec
na d1 baza pod up prawie skonczona
bedzie wybicie

Witam, jestem początkującym w te klocki. Możecie podpowiedzieć jak czytać i na jakim wskaźniku dywergencję?
widzieli E J
jak EUR USD spada t by podcignac to przechodza na USD JPY
wycagja piekny arbitraz robia

- atlanticos
- Maniak
marmaj81 pisze:Witam, jestem początkującym w te klocki. Możecie podpowiedzieć jak czytać i na jakim wskaźniku dywergencję?
ja czytam na macd... jeśli chcesz szczegóły to wyślij priw - nie bedziemy zasmiecac tematu
- wesoly mis
- Gaduła
Czak Norris jest nieomylny żabo!atlanticos pisze:napiszę coś z czym zapewno częśc się nie zgodzi ale to normalne że ilu traderów tyle analiz... uważam, że 3150 ponownie zobaczymy szybciej niż nam się wydaje, a raczej napewno szybciej niż 2950... Dywergencje o których pisałem oznaczające siłę rynku i jak dla mnie sprawdzające się w 9 na 10 przypadków to jedno, ale... kabel który jest mniej lub bardziej skorelowany z edkiem dotarł dziś do ważnego wsparcia, na obecną chwilę zostało ono wybronione, wyrysowała się na nim dywergencja pro wzrostowa na h4 co też daje do myślenia i jeśli kabel ma w perspektywie możliwośc wzrostów nawet w okolice 6200 to nie widzę jakoś możliwości żeby edek w tym samym czasie poleciał w przeciwną stronę... 1.30 raczej nie przetestujemy w tym tygodniu ale... pamiętajmy że to moja subiektywna analiza... poźniej dorzucę wykresy
P.S. Odszczekam jak zrobią Dragona ....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na edku prawdopodobnie formacja motyla w trakcie budowy 

- atlanticos
- Maniak
jaki masz zasięg tego motyla? pokażesz go? DziękiMERLIN pisze:na edku prawdopodobnie formacja motyla w trakcie budowy
-
- Gaduła
chyba żartujesz przy tym układzie wskaźników na D1 w którą ty stronę grasz daj spokój i się trochę otrząśnij.dlugi_i_twardy pisze:tzw = teoretyczny zasieg wzrostow = 1,3420