Zdaje się, że zupełnie nie rozumiesz co do Ciebie napisałem. Nie wiem - może nie jasno było ? Albo może przeczytaj to jeszcze raz ?ADASKO2012 pisze:Widac,ze malo grasz lub nie grasz
broker robi problemy kiedy wygrywasz i to kazdy pic na wode jego gadanie
pewnie powiesz nieprawda bo ecn nie robi takich problemow tak tak a swistak siedzi.....
myfxbook wiekszosc dobrych wynikow ciekawe dlaczego przewaznie z kilku miesiecy
Tego też nie rozumiesz. Pisałem wyżej: jeśli dobierasz odpowiednio wielkości pozycji to nie ma za znaczenia czy tracisz 100 zł czy 10 tys. Nie ma znaczenia czy grasz na mikrolotach, lotach, czy innych srotach. Procentowo w obu wypadkach w stosunku do depozytu strata będzie identyczna.ADASKO2012 pisze:kazdy system ma tez slabsze dni
wiec dla ciebie stracic pare stowek na microlotach to to samo co kilkadziesiat tysiecy na lotach
to sie nazywa ryzyko system dziala jak zaczniesz nim grac tu akurat mial slabszy moment i zonk
Oba systemy (ten na mikrolotach i lotach) będą się zachowywać tak samo: jeśli tu stracisz 10% to i tam też stracisz 10%. Jeśli tu zarobisz 50% to i tam zarobisz 50%. Konkretne kwoty nie mają tu znaczenia.
W ostatecznym rozrachunku liczy się wynik %.
Pisałem o systemach: na koncie real, działających z sensownym ryzykiem. Dodatkowo wykluczam systemy skalpujące i te działające tylko u wybranych brokerów. Gdzie masz takie na myfxbook ?ADASKO2012 pisze:kilkadziesiat procent ?to wal smialo na myfxbook tam maja po kilka tysiecy%
Tylko nie wyjeżdżaj mi tu z dobrze znanymi EA typu MDP, Kangaro, Wallstret itp....
Twoim zdaniem wyniki na zulu znajdziesz lepsze ? Jeśli tak sądzisz to chyba nie wiesz co jest głównym biznesem na zulu