gostek ja tylko przegladam forum a nie doradzam na nim ,doradzacie wymad_bobul pisze:Panie i Panowie,MARIUSZKO pisze:Kupilem ostatnio system z allegro a potem zobaczylem na forum jak piszecie ze to nastepny naciagacz ,ze filmiki pewnie podrobione wiec sie przestraszylem
ale coz pomyslalem trudno juz kupilem ,dostalem pdf
testuje kilka dni na realu troche sobie pluje ze zaczalem na microlotach i na +50 pipsow z jedna mala porazka wiec system wyglada naprawde ok i jest dosc prosty wiec nie wiem skad takie komentarze testowaliscie? widocznie krytykujecie wszystko i wszystkich na tym forum ,nie bede juz czytac tego watku bo wypowiadaja sie osoby co nie maja pojecia
Taki mały komentarz z mojej strony... Znalazłem trochę czasu z początkiem roku i przeglądam co ciekawsze wątki. Ten zapowiadał się obiecująco, ale przeszedłem przez niego w całości i patrząc na całość wygląda to trochę na dyskusję osób z bardzo znaczącym doświadczeniem i znajomością rynku (nie wnikam w to, czy zarabiających czy nie) z gromadą naganiaczy.
Zrobiłem małą statystykę:
ByleDoPrzodu - rejestracja:13-07-2012/postów:78/zamilkł w sierpniu
raffallek - rejestracja:24-04-2012/postów:9/zamilkł w sierpniu
negro - rejestracja:06-07-2012/postów:6/zamilkł w listopadzie
VIVI - rejestracja:05-10-2012/postów:2/zamilkł dzień po rejestracji
Teraz pojawia się postać MARIUSZKO (rejestracja 08-01-2013) i hmmm... czy aby nie słyszałem już tego nachalnego tonu gdzieś wcześniej??
skad takie komentarze testowaliscie? widocznie krytykujecie wszystko i wszystkich na tym forum ,nie bede juz czytac tego watku bo wypowiadaja sie osoby co nie maja pojecia
Najbardziej rozbawiło mnie, że ktoś kupujący system na allegro i będący 1 dzień na forum najwyraźniej uważa się za takiego, "co to ma pojęcie". No comments...
Prawidłowość jest taka, że w momencie gdy wątek odżywa, nagle pojawia się ktoś nowy i zachwala (zresztą w mało wyrafinowany sposób), coś co nabył i coś co przynosi ponoć pieniądze :].
Zastanawia mnie tylko cel tego naganiania? Przecież bywalcy tego forum raczej nie stanowią "targetu" :]...
wasze posty wprowadzily mnie w blad
zarejestrowalem sie zeby tyle powiedziec ja przynajmniej gram na zywo i cos testuje
a nie nabijam sobie posty bezsensownymi odpowiedziami