DayTrading: Piątek 4.01.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 sty 2013, 21:56

Wzrost
20
38%
Bez zmian
2
4%
Spadek
31
58%

Liczba głosów: 53

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 4.01.2012

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

ale jak dojdzie do 312, to wtedy co? dasz s? h4 wtedy dwie będą zielone....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

na m5 na edku rgr bardzo bliski ukończenia, zasięg jakieś 13000
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Z ciekaowści zapytam

działa ktoś na Oandzie ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

trzymając się zasady
GOLD słabnie
USD i CHF rośnie
popatrzmy co nam rynek na koniec dnia zapoda :idea:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

BOCZEK pisze:ale jak dojdzie do 312, to wtedy co? dasz s? h4 wtedy dwie będą zielone....
Na razie tego nie wiem. Jak bym wiedział to bym dziś na hawajach siedział. Poza tym gram DT, a dziś tam cena na 99% mogę powiedzieć, raczej nie dojdzie.
Prędzej przy 90 bym dał bym eskę, bo w sumie 120 to wybija już pewne poziomy, ale mimo wszystko zbliża się do ciekawego oporu.

Bawię się w to ledwo rok, ale nauczyłem się tyle, że nie ma się co z koniem kopać. Wrzuciłem już 3 screeny w którymś poście, które pokazywały mój punkt widzenia i powód dla którego wszedłem w większe elki. Teraz mogę jeszcze powiedzieć tyle, że index dolara wpadł znów pod opór, oraz że jest koniec tygodnia, więc wiele osób zamknie eSki (zrealizuje zyski), co podbije trochę edka do góry.

Spójrz sobie na mój wykres roboczy -> "90" na eskę wskazuję tam, bo spotyka się tam moja LT, jakieś opory i czerwona 200 EMA (która imo działa świetnie na każdym interwale). Potem bardziej niż poziom "120" pewnie kolejno oporowo jest "150".

Co by się nie działo pozycji na weekend nie zostawiam. Bo to zbyt duże ryzyko, więc do rozmowy o nawrotach pewnie wrócimy w poniedziałek ;).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Mpapiez pisze: Jak bym wiedział to bym dziś na hawajach siedział..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

crok. pisze:jakas farsa z tym u.j :( co oni teraz chca tak gwaltownie oslabic jena ?
przeciez pisalem 90- 95 U Japanoca powraca oplacalnosc - eksportu :) a ze maja deflacje to rzadz DRUKARZY dazy do 2 % inflacji przy tylu krotkich na JPY kazda korekta to L :) oczywiscie nie w ciemno L lecz pod kreski lapac trzeba :)

zbankimuiwdynke
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zbankimuiwdynke »

cugan pisze:
Mpapiez pisze: Jak bym wiedział to bym dziś na hawajach siedział..
Ale na Hawajach za drinki ołacić drogim dolarem? Podzielam kierunek kolegi:-)

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

zbankimuiwdynke
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zbankimuiwdynke »

W poniedzialek lecimy tam gdzie miejsce EUR

Zablokowany