DayTrading: Piątek 4.01.2012
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 4.01.2012
To może do 1.5000 poleci ??? 

Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 19:25 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
- zastapmnie
- Pasjonat
na m15 chorągiewka lub trójkąt symetryczny może zanieść edka jeszcze 30-65 pipków do góry;
o ile oczywiście to trójkąt i wyjdzie wybicie górą
o ile oczywiście to trójkąt i wyjdzie wybicie górą
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Witam w Nowym Roku !
Obstawiam północ na Edwardzie , przynajmniej na razie potem się zobaczy .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim się poddasz spróbuj !
Jest tak jak mówiłem, ludzie realizują zyski z eSek z tygodnia i wykres się powoli podnosi. Dziś już pewnie szału nie będzie, ale pewnie się jeszcze troszkę dźwignie do góry.Walkiria pisze:Witam w Nowym Roku !
oRGR o którym piszesz, jeszcze fajniej widać na m15. Z tym że wszystko fajnie - tylko nie wiadomo co wyjdzie przez weekend. Ryzykować takiej piramidki bym nie chciał

Ps. Ja bym to nazwał nawet formacją "hooya ze spadków %-)"
KTO DA MU SKRZYDŁA

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Hahahah xD to było dobre xD...grafikk pisze:przez weekend poczymaj slownik ortograficznypkubiu pisze:to jak robimy czymamy L na weekend ona mi to do lala la la uwilbiam ten utwor
Co do "czymania" ja ci proponuję jednak wyjść z pozycji. Nigdy nie wiadomo co się wydarzy przez weekend, a przecież każdy z nas chce mieć zapłacone za podjęte ryzyko. Zawsze można w eLki wskoczyć najwyżej po weekendzie.
Ja po tej ostatniej szpili kończę. Już wiele więcej się nie wydarzy, a po co ryzykować zjazd 20-30 pips w dół przed zamknięciem ?
A propo, CZYMAJ !

myślę ,że wzrost będzie do 1,3130 ,ale nie dzisiaj 1,3150 to może być dobra okazja do SHORTA było gorąco bo nabrałem elek 1.30601,31 oraz 1,3001 ,ogólnie wyszło i tak na plus wszystko zamknięte , jeżeli zjedzie na 1,3045 to może być znowu dobra okazja do L
KTO MU ODBIERZE SKRZYDŁA 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
ejek już nadrobił korekte
nowy pewnie rozważa między mazdą a hondą
nowy pewnie rozważa między mazdą a hondą

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Życzę wszystkim udanego weekendu !!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!