AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Dzisiaj też od 14 na GER30 jest rozjazd do 8 punktów.
Dzwoniłem to mi powiedzieli że sesja do 14 w Niemczech.
Dzwoniłem to mi powiedzieli że sesja do 14 w Niemczech.
zastanawiam sie kiedy bedzie z strony aliora oferta poszerzona dla traderow: WEBTRADER PRO?
Dziekuje za pomoc
Dziekuje za pomoc
0,0035% to jest to dla klijentow przenoszacych do nich rachunek
na jakich zasadach i na jak dlugo jest udzielane są te warunki ??
na jakich zasadach i na jak dlugo jest udzielane są te warunki ??
jak zwykle nasz wielce profesjonalny Alior Trader ma spread na parze GBP/PLN nawet wynoszący 250 pipsów... moje gratulacje, czas zamykać rachunek! Jak BossaFx może cały dzień w Sylwestra mieć podstawowy spread dla tej pary na poziomie 50 pipsów, ale Alior jako "ECN" robi sobie kpinę z klientów... może zaraz będzie spread 800 pipsów, przecież też już takie mieliście...
poza tym dlaczego dzisiaj aplikacja działa do 17 godziny, skoro np. u wspomnianej konkurencji jest do 18...ale to pewnie ta wyższa jakość usług...
poza tym dlaczego dzisiaj aplikacja działa do 17 godziny, skoro np. u wspomnianej konkurencji jest do 18...ale to pewnie ta wyższa jakość usług...
mala plynnosc to i spread kiepski.. bossa jest MM wiec nie ma co porownywac, daja taki spread jaki zechca a i tak swoje stop loss huntem zrobia. widzialem ze na bz dzis tez spread bez rewelacji wiec chyba wszystkich ECN dopadla mala plynnosc..
pytanie do aliora - kiedy aplikacja mobilna?
pytanie do aliora - kiedy aplikacja mobilna?
Spróbuję tu zapytać. W jaki sposób mam uzyskać dane do logowania na platformę real? Konto założone, wpłaciłem testowo 1 USD i co dalej? Na maila nic nie dostałem.
loginem jest numer klienta ktory masz na umowie. haslo startowe dostales smsem zaraz po podpisaniu umowy (tak bylo u mnie). chyba nic sie nie zmienilo?
Otwierałem rachunek przez internet. Dostałem hasło jednorazowe do zawarcia umowy i nic więcej.
Czyli mam się udać do oddziału?
Czyli mam się udać do oddziału?

ja nie otwieralem przez net...
wydaje mi sie ze jezeli przez net to musisz miec numer klienta w bankowosci internetowej? jezeli masz numer klienta to dzwon do nich na 19503 i ci pomoga zdalnie... mysle ze nie po to jest rach przez net zeby isc do oddzialu
wydaje mi sie ze jezeli przez net to musisz miec numer klienta w bankowosci internetowej? jezeli masz numer klienta to dzwon do nich na 19503 i ci pomoga zdalnie... mysle ze nie po to jest rach przez net zeby isc do oddzialu

mam pytanie, poniewaz nie pamietam czy haslo do programu aliortrader jest taki sam jak do logowania sie na stronie do systemu transakcyjnegoExpansion pisze:ja nie otwieralem przez net...
pamietam do systemu transakcyjnego haslo, a gdzie znajde do aliortrader?
to jest to samo haslo?
Dziekuje za pomoc
-- Dodano: śr 02-01-2013, 13:33 --
co zrobic z takim bledem
blad 407

ustawienia proxy
dajcie mi screenshoota,
blad sie pojawil na nowym komputerze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.