Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Witam,
Proszę zerknąć tutaj : http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/
Są dane M1 M5 M15 H1 oraz instrukcja po polsku.
Proszę zerknąć tutaj : http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/
Są dane M1 M5 M15 H1 oraz instrukcja po polsku.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Dziekuję bardzo. Wcześniej jak to sprawdzałem, to tego nie było. Albo coś źle zrobiłem. Mma nadzieję, że teraz pomoże.
-- Dodano: sob 29-12-2012, 19:24 --
Ściagnąłem 1 minutówki i mam to samo. ściągnąłem dla h1 i również mam to samo. Historia się nie zwiększa niestety ani dla h1, ani dla m15
-- Dodano: sob 29-12-2012, 20:14 --
Sprawdziłem teraz dokładnie. M1 mam od 01.02.2012. H1 mam również od tego momentu, ale tylko kiedy patrzę w centrum historii. Na wykresie niestety cały czas mam najstarszą datę 26 września 2012. O co chodzi? Już restartowałem platformę.
-- Dodano: sob 29-12-2012, 19:24 --
Ściagnąłem 1 minutówki i mam to samo. ściągnąłem dla h1 i również mam to samo. Historia się nie zwiększa niestety ani dla h1, ani dla m15
-- Dodano: sob 29-12-2012, 20:14 --
Sprawdziłem teraz dokładnie. M1 mam od 01.02.2012. H1 mam również od tego momentu, ale tylko kiedy patrzę w centrum historii. Na wykresie niestety cały czas mam najstarszą datę 26 września 2012. O co chodzi? Już restartowałem platformę.
Mam pytanie,
Czy oprócz par walutowych i metali planujecie zwiększenie ilości instrumentów? Jeżeli tak to co jest w planach?
Czy oprócz par walutowych i metali planujecie zwiększenie ilości instrumentów? Jeżeli tak to co jest w planach?
Wyłącz myślenie...
Mam pytanie
Trochę nie rozumiem tego zapisu. Co ma VAT do naszych kosztów? Myślałem że tylko jak ktoś wyjdzie na minus z depozytem to musi dopłacać10.2 Klient zapłaci Armada, bezzwłocznie po wezwaniu przez Armada i Armada jest
upoważniona do obciążenia konta Klienta dowolną opłatą, kosztem, podatkiem VAT lub
innym podatkiem, składką lub obciążeniem, które mogą być należne w wyniku dowolnej
transakcji dotyczącej Klienta lub dowolnej czynności lub działania Armada na mocy
niniejszej Umowy.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Witam,
Proszę pamiętać że dokument "Ogólne warunki" jest dokumentem globalnym. W związku z tym musiały zostać opisane tam wszelkie możliwe scenariusze. Oczywiście w Polsce, na chwilę obecną jedynym możliwym wezwaniem do zapłaty jest właśnie ujemne saldo rachunku.
Proszę pamiętać że dokument "Ogólne warunki" jest dokumentem globalnym. W związku z tym musiały zostać opisane tam wszelkie możliwe scenariusze. Oczywiście w Polsce, na chwilę obecną jedynym możliwym wezwaniem do zapłaty jest właśnie ujemne saldo rachunku.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Witam, jak to jest z prowizją na koncie classic EUR/USD. Właśnie założyłem konto Demo classic , dałem zlecenie z jednym lotem i w tabeli pokazała się prowizja 8 dolców. Spread jest faktycznie 0,6 pips . Z opisu platformy wynika ,że prowizji nie ma. Więc jest ta prowizja czy nie ?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Na koncie classic nie ma.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
w rubryce prowizja wyraźnie jest napisane 8 ...Akhh pisze:Na koncie classic nie ma.

Zalogowałem się pierwszy raz na real i wykres złota stoi w miejscu. zatrzymał się 1 stycznia 23.55. Reszta w porządku.
Na demo notowania są normalne. O co chodzi? Ktoś też tak ma?
Luke23 pisze:Zalogowałem się pierwszy raz na real i wykres złota stoi w miejscu. zatrzymał się 1 stycznia 23.55. Reszta w porządku.
Spróbuj sobie otworzyć jeszcze raz.
Co do dema i pobierania prowizji to czy demo zostało otwarte przez stronę Armady zgodnie z instrukcją: http://www.armadamarkets.pl/rachunek-de ... jny/#video
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów