Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Wykres już otwierałem wiele razy, platformę też. Nic to nie zmienia. Notowania stoją w miejscu. Widzę teraz że srebro ten sam problem. W okienku rynek pasek złota i srebra ma kolor żółty. Majorsy na zielono a reszta jasny fiolet
Witam
Pytanie do Armady
Pisalem do was maila ale nie odp. wiec pisze tutaj
Po jakiej kwocie depozytu zmniejszacie lewar ??
Czy mozecie podac dokladne schodki zmniejszania lewaru ??
Bede wdzieczny za szczegolowa odpowiedz
pozdrawiam
Pytanie do Armady
pozdrawiam
Notowania złota ruszyły od 16.00 czasu polskiego a 15.00 czasu platformy. Dziura w danych do 16.00. Nie mam pojęcia co to było. W międzyczasie zmieniłem hasło na własne i jak teraz włączyłem to zniknął mi z platformy rachunek demo
Nie ma numeru w pamięci ani żadnego śladu po nim
Może coś się pochrzaniło bo uruchomiłem 2 rachunek na jednym MT4 ?? Nie mam pojęcia, ważne że działa. Ktoś z was nie miał też dzisiaj kwotowań złota.
I jeszcze jedno zainstalowałem najnowszą platformę ze strony internetowej Armady na laptopie, dopiero teraz. Kwotowania są, wszystko działa ale w notowaniach złota dziura do 16.00 naszego czasu. Czyli jak wyżej (Serwer PrimeXM-LiveUK)

I jeszcze jedno zainstalowałem najnowszą platformę ze strony internetowej Armady na laptopie, dopiero teraz. Kwotowania są, wszystko działa ale w notowaniach złota dziura do 16.00 naszego czasu. Czyli jak wyżej (Serwer PrimeXM-LiveUK)
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Odpowiadaliśmy na Pana maila ( konto na interia.pl ? ), być może trafił do folderu spam. Przekleję treść:Dagu pisze:Witam
Pytanie do Armady
pozdrawiam
Witam,
Poziomy lewarowania opisane są na naszej stronie internetowej pod adresem : http://www.armadamarkets.pl/warunki-handlu/
Co do złota - w wiadomości wysyłanej do klientów, odnośnie przerwy świątecznej oraz noworocznej, podana była szczegółowa rozpiska co i kiedy zamyka się oraz rusza. Surowce ruszały dziś o godzinie 15 GMT. ( po wczorajszej przerwie ).
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
musiałes założyć exchange jak jest prowizjatirexik pisze:w rubryce prowizja wyraźnie jest napisane 8 ...Akhh pisze:Na koncie classic nie ma.przy 1 locie
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
witam, przegladalem poczte ale nie znalazlem zadnej wiadomosci od was ale dziekuje za odpowiedz w tym watkuArmadaMarkets pisze:Odpowiadaliśmy na Pana maila ( konto na interia.pl ? ), być może trafił do folderu spam. Przekleję treść:Dagu pisze:Witam
Pytanie do Armady
pozdrawiam
Witam,
Poziomy lewarowania opisane są na naszej stronie internetowej pod adresem : http://www.armadamarkets.pl/warunki-handlu/
Co do złota - w wiadomości wysyłanej do klientów, odnośnie przerwy świątecznej oraz noworocznej, podana była szczegółowa rozpiska co i kiedy zamyka się oraz rusza. Surowce ruszały dziś o godzinie 15 GMT. ( po wczorajszej przerwie ).
mam ostatnie, czy istnieje mozliwosc negocjowania lewaru dla wiekszego depozytu ? Kierowac sie do konkretnej osoby czy pisac do ogolnej pomocy ?
Pozdrawiam i gratuluje profesjonalizmu
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
O lewarze już kilkakrotnie pisaliśmy w tym temacie (np. http://forex-nawigator.biz/forum/armada ... ml#p541803) - 1:500 jest negocjowalny do dużo wyższych kwot niż 25 tys zł. Wystarczy napisać maila na adres pomoc@armadamarkets.pl i tam już będziemy prowadzić dalsze rozmowy.
Albo ja czegoś tu nie rozumiem albo AM leci sobie w kulki. Znów mi wycięło SL mimo że z wykresu wynika że cena nie doszła do tego poziomu. Dzisiaj o 16.04 czasu serwera zamknęło mi S-kę na Edku na poziomie 1.32383 a na wykresie podane jest że o 16.04 najwyższy poziom był 1.32377. To jest 0.6 pipsa różnicy.
Przy shorcie spread pobierany jest przy zamykaniu zlecenia. Przy longu przy otwarciu.
Czyli jeśli spread w tej chwili był 0,6 to Ci zamknęło. U każdego brokera tak będzie.
Czyli jeśli spread w tej chwili był 0,6 to Ci zamknęło. U każdego brokera tak będzie.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Edit:
Jednak Akhh nas ubiegł i był dokładniejszy
Jednak Akhh nas ubiegł i był dokładniejszy