Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Ma Pan rachunki w PLN, margin na EURUSD dla 1 lot to 200 eur czyli w przybliżeniu 813 PLN.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

wojtek_ea
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek_ea »

ArmadaMarkets pisze: Dźwignie zmniejszamy tylko w przypadku nadużyć (notoryczny news trading, zostawianie maksymalnie zlewarowanych pozycji na weekend etc).
Chyba nie jest dobrze.

Odkąd to News Trading jest nadużyciem ???

Odkąd to zostawianie pozycji na weekend jest nadużyciem ??? (praca w dłuższym terminie to nadużycie ??)

Poczułem się jak bym czytał ofertę brokera MM czytając ten tekst

http://www.armadamarkets.pl/zalety-handlu-z-nami/ - cytuje - "Brak konfliktu interesów pomiędzy brokerem a klientem"

Proszę o zajęcie stanowiska w sprawie - bo może są jeszcze inne nadużycia ?? w Waszej kolekcji ?

Pozdrawiam
Wojtek

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Jeszcze raz prostujemy

Wg naszego regulaminu, dźwignia 1:500 obowiązuje do 25.000 PLN depozytu na koncie. Do takiej wysokości depozytu klient może grać jak chce i dźwignia 1:500 nie zostanie zmniejszona.

Dla depozytu powiedzmy 100.000 PLN obowiązuje dźwignia 1:100. Klient prosi nas, abyśmy dali mu dźwignię 1:500, bo na przykład potrzebuje dużego marginu do gry metodą Grid. Wtedy ustawiamy taką dźwignię, ale z zastrzeżeniem, że w przypadku wyżej wymienionych nadużyć, zostanie ona zmniejszona do regulaminowego 1:100.

Każdy broker zmienia dźwignię w zależności od depozytu Klienta. My jesteśmy na tyle elastyczni, że staramy się dostosować do potrzeb każdego z naszych Klientów. Jeżeli jednak pozwalamy na coś w dobrej wierze, a Klient nadużywa naszego zaufania, postępujemy zgodnie z regulaminem. Każdy klient proszący o wysoką dźwignię w przypadku wysokiego depozytu jest informowany o tym, że w przypadku wyżej wymienionych nadużyć jego dźwignia może być zmniejszona. Proszę nam wierzyć, że żaden Klient nie ucierpiał na zmianie lewara.

wojtek_ea
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek_ea »

Dziękuje za wyjaśnienia.

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w 2013 roku

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

My również pozdrawiamy i życzymy mocy pipsów w 2013 :)

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

Witam,

czy brak możliwości wygenerowania raportu z MT4 to tylko moja przypadłość czy tak po prostu jest?

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Witam,

Nie jest to normalne zachowanie Mt4. Próbował Pan reinstalować platformę? Do tej pory nie spotkaliśmy się z taką usterką.

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

ArmadaMarkets pisze:Witam,

Nie jest to normalne zachowanie Mt4. Próbował Pan reinstalować platformę? Do tej pory nie spotkaliśmy się z taką usterką.
Już działa, za bardzo wyczyściłem sobie katalog templates w którym były niezbędne pliki do generowania zestawień. :oops:

Dziękuje za szybką odpowiedź i pozdrawiam

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

Eldorado na zlotko skonczylo sie ...? czy to tylko dzisiaj ...?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Witam wszystkich

Mam pytanko. Mam zbyt krókie okresy na danych historycznych na walutach. H1 mam od 26 września, a m15 od 12 listopada. Chciałem te dane ściagnąć. Postępowałem tak jak na stronie Armady jest informacja:
"Download the data with the links below and then go to Tools > History Center menu of the trading platform to import data. Select a symbol from the left and then click on the timeframe. Then click on the Import button and choose the location where you saved the history file." Dane ściągniete z linków ze strony internetowej przerzuciłem do katalogu z historią na PrimeXM Live UK. Następnie po tym jak wchodzę w centrum historii, wybieram walutę, wybieram 1M, następnie importuj, zaznaczamn plik skąd ma pobrać dane, klikam OK, a następnie pobierz wyskakuje mi komunikat: Że zamierzam ściągnąć dane z centrum historii Meta..., któej dostawcą jest Armada. Ściagane dane mogą się różnić itp. Klikam OK i mam następujacy komunikat: Nie ma nowych danych dla symbolu (dana waluta).arm.
Sprawdzam i nic z historią wstecz sie nie zrobiło. Więcej danych nie mam.
Czy ja coś robienie tak jednak, czy o co chodzi? Linki z tymi danymi pobierami ze strony Armady po angielsku. Na częście polskiej takich danych nie ma.

Z góry dzięki za pomoc.

ODPOWIEDZ