Kto chce to wierzy kto nie - jego sprawa - forum to nie jest instytucja gdzie "coś trzeba" pokazywać - tym bardziej tak wrażliwych danych jak stan konta.z_doskoku pisze:Czy sa jakies przeslanki zeby wierzyc w te wyniki.
Myślisz, że każdy chce się czymś chwalić? Jest masa portali typu n-k czy fb gdzie ludzie chwalą się nawet kolorem majtek. Ja nie zamierzam się chwalić stanem konta - nie należę do ludzi, którzy chcą sobie poprawić samopoczucie bo myślą, że złapali Pana Boga za nogi.
Wiem do czego dążysz - nabija posty i pochlebne opinie a potem zacznie sprzedawać "system" i prowadzić szkolenia.
Wiele razy pisałem, że nie zamierzam.
Nie wiem czy ktoś zauważył ale wiele wejść wrzucam na forum zaraz po ich zawarciu - nie wiem gdzie tutaj pole do jakiegokolwiek manewrowania i uwiarygodniania.
Np. ostatnie transakcje (L) były dane dokładnie 6 minut po wejściu - natomiast druga L była wpisana 1 minutę we zawarciu transakcji. Czyż nie były to transakcje mogące dać zysk? Wszystko zależy od tradera - jeden wyszedł po paru pisach inny trzyma dalej.
Co do demo - oczywiście padło bo było do testów

Ale jeśli chcesz to mogę podłączyć konto demo (o innym nie ma mowy) do myfxbook i od nowego roku grać na nim np. miesiąc - pełna przejrzystość i gra tak jak na realu.
Już poświęcę ten miesiąc na demo - dla mnie to będzie miły przerywnik i w pewnym sensie odpoczynek - dla wielu spore źródło informacji.
Dla swojego "uwiarygodnienia" możesz zrobić to samo.
Bez urazy - ale tak trudno niektórym ludziom uwierzyć, że ktoś nie jest oszustem i robi to tylko z dobrej woli.